Ανοιχτό παιχνίδι στην Κρήτη, «ξύλο» στην Νίκαια

Ανοιχτό παιχνίδι στην Κρήτη, «ξύλο» στην Νίκαια

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε αναμετρήσεις από την Superleague επικεντρώνεται ο SuperMario για να σας οδηγήσεις στο ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Μετά από καιρό επανέρχεται η στήλη με τρία προγνωστικά στοιχήματος από την Superleague. Όταν (θυμηθούν να) ανοίξουν τις αγορές φάουλ σε Ιταλία και Ισπανία θα επικοινωνήσουμε στα κανάλια μας για τις προτάσεις μου.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ και θέαμα στην Κρήτη!

Προγνωστικά στοιχήματος στη Superleague με το παιχνίδι ΟΦΗΠαναιτωλικός. Ο ΟΦΗ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τελευταία και δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη οι Αγρινιώτες και αυτοί έχουν ανέβει τελευταία με νίκες απέναντι σε ομάδες του τοπ επιπέδου του πρωταθλήματος όπως είναι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι θα παιχτεί ένα όμορφο παιχνίδι με γκολ και θέαμα γι’ αυτό και πάω στο goal/goal ή over 2,5, στο υψηλό 1.72.

Κάρτες στη Νίκαια!

Τέλος, πηγαίνω στη Νίκαια και στο παιχνίδι Ιωνικός – Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ούτε η έδρα θα είναι φιλόξενη. Οι παίκτες του Ιωνικού θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Εξάλλου, δεν είναι και λίγα τα θύματα τους φέτος, με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να μην μπορούν να περάσουν από αυτή την έδρα. Με όσα προανέφερα πιστεύω θα γίνει ένα ντέρμπι στη Νίκαια με τις ομάδες να δέχονται κάρτα και στα δύο ημίχρονα κάτι που πληρώνει 3.65 και θα το τιμήσω. Επιπλέον, θα επιλέξω και το over 32,5 φάουλ στο υψηλό 2.00.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Καλή τύχη.

Μονό
17:15
OΦΗ - Παναιτωλικός
Goal/goal ή over 2,5
1.72
BET: 25 units
Κάρτες
19:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
Nα δεχτούν κάρτα και στα δύο ημίχρονα και οι δύο ομάδες
3.65
BET: 10 units
Φάουλ
19:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
Οver 32,5 φάουλ
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις