Κύπελλα με early και late

Προγνωστικά

Με τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας ασχολείται στα σημερινά του προγνωστικά ο Bet Minute, με αποδόσεις μέχρι και 2.10.

Ασπροπρόσωπους μας έβγαλε η Φιορεντίνα την Δευτέρα. Και πως αλλιώς, όταν βάζει έξι γκολ. Πλήρωσε τις δύο μας επιλογές για πλάκα και με το ταμείο αρκετά συν, λέω να καταπιαστώ με προγνωστικά σε Coppa Italia και Copa del Rey.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Coppa Italia

Ρόμα εναντίον Λέτσε, στο τελευταίο ματς για την φάση των «16» του ιταλικού Κυπέλλου. Ομάδες που σκοράρουν πολύ, δέχονται όμως και αρκετά. Η μεν στην Serie A, η δε στην Serie B. Με άγνοια κινδύνου η Λέτσε στο «Ολίμπικο», θα βγει να παίξει την μπάλα της κι ό,τι κάτσει. Σάμπως την νοιάζει ιδιαίτερα; Μπααα, όλη της η σεζόν είναι ο στόχος της ανόδου. Επιθετική περιμένω και την ομάδα του Μουρίνιο. Που μας οδηγούν όλα αυτά; Μα φυσικά, στο early γκολ. Στο 1.72 το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ, κάποια εκ των δύο, πριν το 28’, στην Novibet.

Προγνωστικά Copa del Rey

Αντίστοιχη η κατάσταση και στο Κύπελλο Ισπανίας. Ο νικητής του Αθλέτικ ΜπιλμπάοΜπαρτσελόνα μένει για να συμπληρωθεί η οκτάδα. Διαφορετικά όμως εδώ τα πράγματα σε σύγκριση με το ιταλικό. Εδώ, Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα ψάχνουν την διάκριση και καίγονται για την πρόκριση. Οι Βάσκοι «μεγαλώνουν» παραδοσιακά στα Κύπελλα, ενώ κόντρα στους «μεγάλους» φοράνε πάντα το καλό τους κουστούμι. Οι Καταλανοί, έτσι όπως έχει κυλήσει η σεζόν, το Copa del Rey θα μπορούσε να αποτελέσει αποκούμπι. Αμφότερες, σκοράρουν αρκετά προς το τέλος των παιχνιδιών τους, αυτό θα πάρουμε και εδώ. Το γκολ μετά το 76’, στο 2.10 από την Winmasters.

Σούπερ προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Early
22:00
Ρόμα - Λέτσε
Γκολ πριν το 28’
1.72
BET: 20 units
Late
22:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα
Γκολ μετά το 76’
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις