Ειδικά Euroleague και ισπανική ποιότητα

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Μετά τις ταμειάρες της Τρίτης, ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με ειδικά παικτών και όχι μόνο.

Καλημέρα σε όλους. Μετά τις ταμειάρες της Τρίτης επιστρέφουμε με προγνωστικά Euroleague.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Euroleague: Άλμπα vs Ρεάλ Μαδρίτης

Η Άλμπα παρά τις απουσίες των Τίιμαν ,Μάτισεκ και Ντέλοου πάλεψε στο Μιλάνο απέναντι στη Αρμάνι αλλά, τελικά ηττήθηκε με 76-84. Ενδεικτικά στο τέλος της τρίτη περιόδου ήταν πίσω στο σκορ μόλις με έναν πόντο (59-60). Όμως το έλλειμα δυνάμεων και ποιότητας φάνηκε στο τέλος. Οι Μάοντο Λο και Γιοβέλ Ζούσμαν ήταν οι μοναδικοί διψήφιοι με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Ρεάλ κέρδισε πολύ εύκολα τη Μπασκόνια με 89-74. Στην αναμέτρηση υπήρξαν 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ξεχώρησε ο Γιαμπουσελέ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Επέστρεψε μετά από μακροχρόνια απουσία ο Τόμπκινς. Έτοιμη να ανακοινώσει τον Γκάμπριελ Ντεκ ,όπου έφυγε από το NBA, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη ρακέτα της.

Εκτίμηση: Η κλάση της Ρεάλ μπορεί από μόνη της να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Άλμπα προέρχεται από πολλά κρούσματα κορωνοϊού και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να αντισταθεί στη Ρεάλ. Εμείς θα πάμε με το διπλό με χάντικαπ 8 πόντων.

Ειδικά Euroleague και ισπανική ποιότητα

ΥΓ: Τα ειδικά παικτών την Τρίτη μας πλήρωσαν αδρά. Κάπως έτσι σκέφτομαι να κινηθώ και σήμερα. Μου αρέσουν δύο ειδικά παικτών. Η μία είναι η over 0,5 ασίστ του Νέμπο στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Φενέρ. Η Ζαλγκίρις έχει θέματα στα γκαρντ καθώς νοσεί ο Στρέλνιεκς και ο Γουέμπστερ είναι αμφίβολος. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να πάρει μπάλες ο Νέμπο. Ο Αμερικανός είναι από τους χειρότερους παίκτες σε ποστ παιχνίδι στη διοργάνωση καθώς, τελειώνει τις περισσότερες φάσεις του πάνω απ’ το καλάθι. Εμείς θέλουμε να σπάσει μία φορά τη μπάλα σωστά. Η δεύτερη επιλογή είναι η over 0,5 ασίστ του Ντονάτας Μοτεγιούνας στην αναμέτρηση της Μονακό με τη Ζενίτ. Ο Λιθουανός είναι εξαιρετικός finisher και μην ξεχνάμε ότι διαχρονικά η φυσική του θέση είναι 4. Αλλά στην Κίνα βάρυνε οπότε αναγκαστικά ανέβηκε θέση. Ο Μοτεγιούνας θα βρει παίκτες με αθλητικά προσόντα και θα είναι δύσκολο να τελειώσει φάσεις οπότε, θα αναγκαστεί να δώσει μπάλες. Με δεδομένο ότι διαθέτει η Μονακό παίκτες με ποιότητα θεωρώ ότι μπορεί να δώσει μία ασίστ (ίσως όχι μόνο μία).

Ειδικό
19:00
Ζενίτ - Μονακό
Ντ. Μοτεγιούνας over 0,5 ασίστ
2.00
BET: 17 units
Fun bet
19:00
Ζενίτ - Μονακό
Ντ. Μοτεγιούνας over 1,5 ασίστ
5.20
BET: 8 units
Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις
Τζ. Νέμπο over 0,5 ασίστ
3.30
BET: 10 units
Μονό
21:00
Άλμπα - Ρεάλ
2 (-8,5)
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις