Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 19/01) – Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 19/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (15:00): Διπλοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με φόρα από το διπλό στο ΟΑΚΑ έρχονται οι Αγρινιώτες, rotation ετοιμάζει ο Μάρτινς για να διαχειριστεί το απαιτητικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων». Δύο διαδοχικά 0-0 μετρά ο Ολυμπιακός μέσα στο 2022, ενώ έχει 6 under 2,5 στα 7 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει λογική το χαμηλό σκορ που πληρώνει 2.08 στο PameStoixima.gr.

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00): Διπλοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Τέλος στο νικηφόρο σερί στην Λεωφόρου, του έβαλε ο Ολυμπιακός, ρεαλιστικός στόχος για τους «πράσινους» φέτος η κατάκτηση του κυπέλλου. Τεράστιας σημασίας αγώνας για τους Καρδιτσιώτες, οι οποίοι βέβαια έχουν να αγωνιστούν από… πέρυσι, λόγω COVID-19. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ίσως ξεφύγει το σκορ, με το over 3,5 να κυμαίνεται γύρω στο 3.00 στη Novibet.

Σασσουόλο – Κάλιαρι (18:30):Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, που στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Μετρούν 13 over 2,5 στα τελευταία 14 ματς. Η Κάλιαρι αγνοεί τη νίκη στους  7 από τους 8 τελευταίους αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ισόπαλα και με γκολ έληξαν τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Στο 4.25 να συνεχιστεί αυτό το σερί στη Winmasters.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:00): Διπλοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 6 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 εξ’αυτών να έχουν περισσότερα από 2 γκολ. Κάκιστη η πρόσφατη παράδοση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με πέντε σερί ήττες και τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2020.  Σε απόδοση κοντά στο 2.10 προσφέρεται η νίκη του ΠΑΟΚ στο PameStoixima.gr.

Αίγυπτος – Σουδάν (21:00): Έναν βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής χρειάζεται η Αίγυπτος. Για το θαύμα θα παίξει το αδύναμο Σουδάν, που χρειάζεται αποκλειστικά το τρίποντο για να χαμογελάσει. Έχει την ποιότητα η ομάδα του Σαλάχ για να φτάσει σε άνετη νίκη. Άσος και over 2,5 σε απόδοση 2.30.

Λέστερ – Τότεναμ (21:30): Αποκτά άλλο αέρα εντός έδρας η Λέστερ, καθώς μετρά 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Τότεναμ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της έχοντας μείνει αήττητη στα τελευταία 8 ματς πρωταθλήματος. Καθαρή… τριπλή με όρους ΠΡΟ-ΠΟ. Λογική επιλογή το goal//goal & over 2,5 στο 1.95.

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Δε λέει να φύγει η γκρίνια από το στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι δέχονται γκολ στα 8 από τα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ή του ύψους ή του βάθους η Μπρέντφορντ, που τρέχει σερί 1-0-4 στην Premier League, ωστόσο έχει την ικανότητα να μπλέξει τα πράγματα. Must-win αναμέτρηση για τη Γιουνάιτεντ, στο 1.80 το διπλό στην Betshop.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Σοσιεδάδ έσπασε το αρνητικό ρεκόρ έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη στη LaLiga, καθώς πήρε τη νίκη απέναντι στη Θέλτα. Από την άλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και τα πράγματα ζορίζουν για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δε θα ήθελε να χαθεί ακόμη ένας τίτλος. Κλειστό ματς και under σε απόδοση 1.64.

Βαλένθια – Σεβίλλη (22:30): Ηττήθηκε από την μισητή γειτόνισσα Μπέτις και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας η Σεβίλλη. Θα ψάξει να διευρύνει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα απόψε (5-1-0) και να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βαλένθια μετρά δύο διαδοχικές νίκες στην La Liga, αλλά δεν προσφέρει σιγουριά. Από τον Μάρτη του ’19 έχουν να κερδίσουν τους Σεβιγιάνους οι «νυχτερίδες». Στο 1.70 το combo Χ2 & under 3 A.H. στην Winmasters.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις