Πάντρεμα… κόμπων με στόχο το ταμείο

προγνωστικά

Προγνωστικά από τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Νίκου Κεμανετζή.

Kαλημέρα σε όλους. Μια έτσι μια γιουβέτσι στην στήλη μας και κάποια στιγμή θα πάμε για το κάτι παραπάνω ,φτάνει να μας το δώσει το στοιχηματικό πρόγραμμα. 28 φορές να γίνει το ματς Τρουά – Λυών δε θα τελειώσει κανένα παιχνίδι με under 1,5 γκολ, για αυτό φυσικά και λέγαμε ότι δεν υπάρχει ασφαλής επιλογή στο στοίχημα. Δεν λέω πολλά για τους Γάλλους διότι το καθημερινό μας ψωμάκι από Γαλλική εταιρεία το τρώμε και… έχουμε την καλύτερη γνώμη για αυτούς.
Θα πάμε στην γειτονιά μας στην Τούμπα για το ματς κυπέλλου, αν και δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου με αυτόν τον θεσμό, παρόλα αυτά, μου γυαλίζει ένας καλός «κόμπος». Θα παντρέψω και άλλους 2 «κόμπους» που θα δείτε παρακάτω. Ολούρμο λοιπόν να τα δούμε παλικαράκια μου!

Προγνωστικά ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

Στην Τούμπα  με τον ΠΑΟΚ να είναι σε τρομερή φόρμα με εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνει να φέρνει την ομάδα εκεί που θέλει και σε άδειο εντελώς γήπεδο ,όπως αποφάσισε η διοίκηση ,θα ζορίσει την ομάδα της ΑΕΚ.
Καντουρί και Ολιβέιρα στο απουσιολόγιο των γηπεδούχων. Ποιος είδε τον «Τίγρη» και δεν τον φοβήθηκε μετά την ήττα με ανατροπή εντός έδρας από την ομάδα του Αγρινίου. Αν βγει από το καβούκι της ,θα το πληρώσει και να δούμε πως θα το σκεφτεί ο Γιαννίκης. Αμφίβολος ο Αραούχο.

Προγνωστικά Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους με 2-1 εντός έδρας με την Άστον Βίλα ,πίστεψαν όλοι πως θα έρθουν καλύτερες μέρες ,πράγμα που δεν έγινε καθώς δέχτηκε τέσσερα γκολ από τους «αγίους» και τρία από την Λίβερπουλ. Σημαντική απουσία του Ονιέκα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κυριολεκτικά δικό τους παιχνίδι παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Αφελής η αμυντική της λειτουργία και για αυτό τον λόγο ακόμα δεν μπήκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σημαντική επιστροφή του Ρονάλντο.

Όταν τα θες διπλά, παίζεις Στοίχημα και Live casino εδώ Ι Betshop.gr

Προγνωστικά Βαλένθια-Σεβίλλη:

Πολύ καλή η προϊστορία των φιλοξενούμενων απέναντι στις «νυχτερίδες». Οι γηπεδούχοι θα έχουν απουσίες λόγω κορωνοιού ,ενώ στην αναμέτρηση κυπέλλου στην οποία προκρίθηκε απέναντι στην Μπαλεάρες με 1-0 ,έκανε rotation ,πράγμα που δεν έκανε η Σεβίλλη στο ματς εναντίον της Μπέτις στο οποίο ηττήθηκε με 2-1. Δύσκολη αναμέτρηση με απουσίες εκατέρωθεν.
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
1Χ & under 3,5
1.72
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
22:00
Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ2 & over 1,5
1.63
22:30
Βαλένθια-Σεβίλλη
Χ2 & under 4,5
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις