Survivor 2022 Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Survivor 2022

Survivor 2022 Spoiler: Ο αγώνας για την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο εκτυλίσσεται σε θρίλερ. Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Κάτι παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα για τον Βαλάντη ανάμεσα στους Διάσημους στο Survivor 2022 όπως δείχνει και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος με 8 ψήφους μετά το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής. Η συμπεριφορά του γνωστού τραγουδιστή φαίνεται πως έχει εξοργίσει του συμπαίκτες του στο Νησί, καθώς τον ψήφισαν ακόμη μία φορά στο συμβούλιο του Νησιού.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, οι Μαχητές τα καταφέρνουν και πάλι, ακόμα και με 8 παίκτες και γράφουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας, παίρνοντας σημαντική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας, καθώς σε περίπτωση που έχαναν, κινδύνευαν να μείνουν με 7 παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως στον τάκο θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Βαλάντης, ο οποίος έχει ψηφιστεί ήδη από τους συμπαίκτες του, αλλά και ακόμη δύο άτομα από το ριάλιτι που μεταδίδει με μεγάλη επιτυχία η πλατφόρμα του ΣΚΑΙ.

Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για το ποιον θα βγάλει υποψήφιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, φυσικά όμως ότι και να γίνει, την τελική απόφαση παίρνει πάντα το τηλεοπτικό κοινό στο Survivor 2022.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις