Όσο έχουμε εσάς, δε φοβόμαστε κανέναν

Όσο έχουμε εσάς, δε φοβόμαστε κανέναν

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε στο χωριό μου… Και αν δεν ήσασταν εσείς να αγκαλιάσετε απ’ την πρώτη στιγμή το όλο εγχείρημα, ακόμη στη δύσκολη αρχή θα βρισκόμασταν. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη που δείχνετε είναι άκρως ενθαρρυντική.

Με τα πρωταθλήματα, όσα απέμειναν, στην τελευταία στροφή το προσεχές Σαββατοκύριακο, δύσκολα προκύπτουν ευκαιρίες. Δεν είμαστε… πνιγμένοι για να πιαστούμε απ’ τα μαλλιά μας και να παίξουμε σε εξευτελιστικές αποδόσεις ότι μας προσφέρουν. Αναγκαστικό διάλλειμα λοιπόν, προκειμένου να γεμίσουμε τις μπαταρίες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αντί για απολογισμό στήλης, θα αφήσω τούτο: μπορεί να μη γίναμε πλούσιοι, δεν είναι αυτός ο σκοπός του παιχνιδιού άλλωστε, ωστόσο ένα κέρδος βγήκε για τα τσιγάρα και τις μπύρες μας! Η συνέχεια φαίνεται ευοίωνη!

Συνέχεια, που δε θα αργήσει να ‘ρθει, καθώς αρχές Αυγούστου έχουμε την επανεκκίνηση Champions League και Europa League, τα νοκ-άουτ που διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού και μαζί τα προκριματικά για τις νέες διοργανώσεις. Ημερομηνίες που οριοθετούν την έναρξη της νέας στοιχηματικής σεζόν, καθώς Σεπτέμβρη παίρνουν σειρά οι εγχώριες λίγκες.

Πραγματικός χαμός, αλλά εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε και να βγάζουμε άκρη.

Μέχρι τότε, δύναμηηηη!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις