Προγνωστικά σνούκερ: Θέλει προσοχή το «Γεράκι»

Προγνωστικά σνούκερ: Θέλει προσοχή το «Γεράκι»

Φαβορί υπάρχει και στον δεύτερο ημιτελικό του Masters. Δεν γίνεται, όμως, να υποτιμήσουμε τον Μπάρι Χόκινς κι ας βρίσκεται ο Τζαντ Τραμπ σε εξαιρετική φόρμα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 21:00 και είναι λογικό ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 να φαβοριτίζεται έντονα από τις στοιχηματικές έπειτα από το 6-1 επί του Κάιρεν Γουίλσον. Γιατί, όμως, να θεωρείται εύκολος αντίπαλος ο Χόκινς, τη στιγμή που συνέτριψε με το ίδιο σκορ κοτζάμ παγκόσμιο πρωταθλητή, όπως ο Μαρκ Σέλμπι;

Αν ρίξει κανείς μια ματιά και στις μεταξύ τους συναντήσεις, θα βρει ενδιαφέροντα πράγματα. Στην τελευταία κόντρα και μάλιστα σε multi-session αγώνα, το «Γεράκι» επικράτησε με 10-7 (για το περσινό Tour Championship). Ενώ ο Τραμπ χρειάστηκε το decider στις δύο τελευταίες νίκες του σε best of 11. Ειδικά στον ημιτελικό του περσινού German Masters έχανε με 5-1 και χρειάστηκε μια εξωπραγματική στεκιά στο έβδομο frame για να αλλάξει το μομέντουμ.

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τι συνέβη στο Masters του 2016. Ο Τραμπ προερχόταν από τον επικό προημιτελικό με τον Νιλ Ρόμπερτσον, όπου νίκησε 6-5 έχοντας κάνει τέσσερα century breaks (και ο Αυστραλός δύο). Στον ημιτελικό, όμως, ο Χόκινς έκανε το ματς της ζωής του και με τρία κατοστάρια επικράτησε 6-4!

Ναι, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών όταν αμφότεροι πιάσουν το A Game τους. Όμως ο Χόκινς είναι επικίνδυνος και γνώμη μας είναι ότι το ρίσκο πονταρίσματος σε χάντικαπ του Τραμπ είναι μεγάλο. Το over 9,5 frames πληρώνει πολύ καλά και, παρότι πιστεύουμε ότι ο Τραμπ θα επικρατήσει, θα το προτιμήσουμε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, θορυβηθήκαμε κι από την εξέλιξη του πρώτου ημιτελικού. Ο Γουίλιαμς προηγείται 3-1 του Ρόμπερτσον, οπότε δεν θέλει πολύ να γίνει κάτι αντίστοιχο και το βράδυ.

Μονό
21:00
Τραμπ - Χόκινς
Over 9,5 frames
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις