Ενα γκολ και φύγαμε για το 2.77

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στην Αρκαδία και στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στο Βόλο έχει ο Scorakias με μονή επιλογή στο 2.77.

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες της στήλης Scorakias, όπως και του koubanezos.gr. Δεν πήγε όπως θα ήθελα το ποντάρισμα της Τετάρτης στο Λονδίνο, αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε. Εξάλλου, εσχάτως μετράμε 2/3 θετικές προβλέψεις, οπότε μόνο προς τα μπροστά μπορούμε να κοιτάμε.

Ενα γκολ και φύγαμε για το 2.77

Στο μενού της στήλης του Σαββάτου η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στο Βόλο. Δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες και χωρίζονται μονάχα από δύο βαθμούς, έχοντας παράλληλα ως μέγιστο στόχο την παρουσία τους στην εξάδα. Οσο κι αν αυτός ο στόχος δεν μοιάζει και δεν είναι βατός.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Οι γηπεδούχοι του Μίλαν Ράσταβατς προέρχονται από το εντός έδρας 1-0 επί του ΟΦΗ στις 4 του Γενάρη. Αναμέτρηση που δικαίως προηγήθηκαν, ωστόσο θα μπορούσαν κάλλιστα να δεχθούν ένα γκολ, με τους Κρητικούς να μετρούν λίγες, αλλά σημαντικές ευκαιρίες.

Στην αντίπερα όχθη, στιβαρός και σοβαρός, ο Βόλος επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-1 την Κυριακή. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία αδικείται από τη βαθμολογική θέση της, αλλά και από το σετ των αποδόσεων απέναντι στον Αστέρα.

Στο διά ταύτα και στο ψητό. Ο Βόλος έχει επτά εξορμήσεις, έχοντας σκοράρει σε όλες. Πετυχαίνει δύο γκολ κατά μέσο όρο μακριά από την έδρα του, έχοντας προηγηθεί στα 4/7 των εκτός του. Μεταξύ άλλων προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Στα προγνωστικά Scorakias κρατάμε το anytime score του 0-1. Το σετ των αποδόσεων αδικεί την ποιότητα του Βόλου, ενώ ο Αστέρας και η φιλοσοφία του Ράσταβατς δεν θα πρέπει να αποτελούν φόβητρο για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
Anytime score: 0-1
2.77
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις