ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

«Ζεσταίνονται» με γκολ στη Γερμανία έως 2.92

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

«Ζεσταίνονται» με γκολ στη Γερμανία έως 2.92

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

«Ζεσταίνονται» με γκολ στη Γερμανία έως 2.92

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη ματσάρα Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ έχει ο Psyradios, αλλά και δυάδα του 2.92 με γκολ στη Β' Γερμανίας.

Μόιν μόιν (καλημέρα σε τοπική γερμανική διάλεκτο) απανταχού Κουβανέζοι. Με το δεξί μπήκε το ’22, αφού επιστρέψαμε στα στάνταρ μας, με Σικ και Νκουκού να πληρώνουν και να ρεφάρουν τη χασούρα από τη χαμένη δυάδα και από την ισοπαλία, η οποία βγήκε ως τελικό αποτέλεσμα και όχι στο ημίχρονο στο Φράιμπουργκ. Τα πολλά γκολ στη Φρανκφούρτη έδωσαν το σαββατιανό κέρδος, ενώ και τη Κυριακή, παρόλο που δεν υπήρχε στήλη, στο προσωπικό μου κανάλι στο Telegram στήσαμε πάρτι με τη νίκη της Κολωνίας στο Βερολίνο και τον άσο της Μπόχουμ στα προγνωστικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν και με τις μικρότερες κατηγορίες να επιστρέφουν, προμηνύεται δυνατό τριήμερο και μετά τις απαραίτητες ανάσες μεσοβδόμαδα, πάμε να δούμε, αρχής γενομένης από απόψε, τι έβγαλε η διαλογή των προγνωστικών μας στη Γερμανία.

  • Εντός έδρας προήλθαν οι 15 από τους 22 βαθμούς για τη Δρέσδη στο πρώτο γύρο, επίδοση που προς το παρόν της δίνει μια σχετική σιγουριά όσον αφορά τη παραμονή της στη κατηγορία. Το Αμβούργο, απαλλαγμένο επιτέλους από την εσωστρέφεια, αποδίδει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, ενώ απόψε έχει και τη παράδοση με το μέρος του, έχοντας ηττηθεί μόλις δύο φορές στις συνολικά 17 αναμετρήσεις απέναντι στη σημερινή του αντίπαλο. Αξιοπρεπής η απόδοση για γκολ εκατέρωθεν.

 

  • Κόντρα μεταξύ ισόβαθμων ομάδων, αυτή μεταξύ της Χάνσα και του Αννόβερου. Οι νεοφώτιστοι είναι η χαρά του goal/goal, αφού μετράνε 7/8 πριν τη διακοπή, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπορεί μεν στη δύση του 21 να ανέβασαν στροφές, αλλά επιθετικά ήταν ουσιαστικά τραγικοί, πληρώνοντας τα λάθη του καλοκαιρινού σχεδιασμού και την έλλειψη αξιόπιστης επιθετικής λύσης. Φυσικά το λάθος διαγνώστηκε και διορθώθηκε με την προσθήκη δύο ικανών φορ, μένει να φανεί και στο γήπεδο κατά πόσο οι προσθήκες αυτές θα δώσουν τα γκολ και τους βαθμούς που απαιτούνται, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Δεν αποκλείω μοιρασιά, αλλά νομίζω ότι και εδώ θα δούμε τουλάχιστον από ένα γκολ και από τις δύο ομάδες.

 

  • Αυλαία της 19ης αγωνιστικής και στη Bundesliga και μάλιστα με ντέρμπι κορυφής αφού η 2η της βαθμολογίας Ντόρτμουντ υποδέχεται τη 4η Φράιμπουργκ. Φαβορί βάσει παράδοσης η γηπεδούχος, αφού μετρά 17 νίκες και μόλις μια ήττα στα 21 ματς εντός έδρας εναντίον της αντιπάλου της, αλλά βάσει αγωνιστικής εικόνας δεν θα έβαζα εύκολα τα λεφτά μου στον άσο. Καλοί, χρυσοί και κυρίως ανίκητοι στη καλή τους μέρα οι Βεστφαλοί, αλλά όποιος παρακολουθεί από κοντά την ομάδα σίγουρα παρατηρεί πόσο ευάλωτη και αφελής είναι αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί τελευταία να έχουν παραμελήσει την αμυντική τους προσήλωση, αλλά εξακολουθούν να είναι από τις πιο καλοδουλεμένες και γυμνασμένες ομάδες της Λίγκας, έτοιμοι να τιμωρήσουν κάθε λάθος του αντιπάλου. Μοιραία και εδώ το ματς μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ροντέο, οπότε από τη στιγμή που τα πολλά γκολ διπλασιάζουν σχεδόν το ποντάρισμα, θα τιμήσω ζεστά τη συγκεκριμένη επιλογή.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Δυάδα απόδοσης 2.92
19:30
Ντινάμο Δρέσδης – Αμβούργο
Goal/goal
1.71
19:30
Χάνσα Ρόστοκ – Αννόβερο
Goal/goal
1.71
BET: 20 units
Μονό
21:30
Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις