Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Οι απουσίες θα παίξουν το ρόλο τους

Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Προγνωστικά Αγγλίας και την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Άρσεναλ για το League Cup από την στήλη Bet of the Day.

Μπορεί την προηγούμενη βδομάδα ο ημιτελικός του League Cup, Λίβερπουλ – Άρσεναλ, να αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων COVID-19 στους «κόκκινους», ωστόσο σήμερα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Πρώτος αγώνας της σειράς. Δεν μετράει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.
  • «Άνφλιντ», Μερσεϊσάιντ (53.594)
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 234 φορές στο παρελθόν, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ μετρά 92 νίκες, η Άρσεναλ 81, ενώ 61 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Τελευταία νίκη της Άρσεναλ στο Άνφιλντ, το 2012 με τον Μικέλ Αρτέτα να… αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο.
  • Μόλις 1 ήττα έχει ο Κλοπ, ως προπονητής της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ.
  • Στα 21 τελευταία ματς στο Άνφιλντ είχαν 18 goal/goal και 17 over 2,5.
  • Φέτος για το πρωτάθλημα (20/11): Λίβερπουλ – Άρσεναλ 4-0

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Με πολλές αλλαγές και νεαρούς παίκτες αγωνίστηκε στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στην Σριούσμπερι (League One) την Κυριακή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, όμως έφτασε σε νίκη-πρόκριση με 4-1. Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Κλοπ πως τα τεστ COVID-19 της προηγούμενης εβδομάδας βγήκαν «ψευδώς θετικά», κάτι που οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Ίσως προκύψει έρευνα από την Αγγλική Ομοσπονδία.

Απουσίες: Επιστρέφει ο Άλισον, αφού βγήκε από καραντίνα και πλέον ο μόνος παίκτης με κορωνοϊό είναι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ. Οι αστέρες της ομάδας, Μο Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως και ο Ναμπί Κεϊτά, απουσίες που δύσκολα καλύπτονται από το υπάρχον ρόστερ. Τέλος, τραυματίες παραμένουν οι Έλιοτ, Οριγκί, Τιάγκο Αλκάνταρα και Φίλιπς. Σίγουρα θα πειραματιστεί με την ενδεκάδα ο Κλοπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Μπράντλεϊ, Μάτιπ, φαν Ντάικ, Τσιμίκας (Ρόμπερτσον) – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς  – Γκόρντον, Ζότα, Μιναμίνο

Stat Attack: 33 από τα 82 γκολ (ήτοι 41%) της Λίβερπουλ φέτος τα έχουν σημειώσει οι απόντες απόψε, Σαλάχ και Μανέ.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και με σκορ 1-0 έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας. Χάλασε το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα ψάξει την πρόκριση στον τελικό του League Cup, αλλά δε παύει ο βασικός στόχος να είναι η τετράδα στο πρωτάθλημα και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσίες: Τέσσερις παίκτες των «κανονιέρηδων» βρίσκονται στα γήπεδα του Καμερούν για το AFCON. Πρόκειται για τους Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Ελνένι και Πάρτεϊ, με τους δύο τελευταίους ειδικά να αφήνουν τεράστιο κενό στα χαφ της ομάδας. Επιστρέφει ο Γκάμπριελ από τιμωρία, όχι όμως οι Σμιθ-Ρόου & Τομιγιάσου, που ταλαιπωρούνταν από προβλήματα τραυματισμών. Επιστρέφει ο Τζάκα που είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19 την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ πρόβλημα τελευταίας στιγμής είναι ο Όντεγκααρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Τομιγιάσου (Σεντρίκ), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τίρνι – Λοκονγκά, Τζάκα (Πατίνο) – Σακά, Μαρτινέλι, Ενκέτια – Λακαζέτ

Stat Attack: Έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία γκολ στις 9 από τις 11 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Οι απουσίες θα παίξουν το ρόλο τους

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Άρσεναλ:

Παρά τις ελλείψεις στην επιθετική γραμμή, η Λίβερπουλ παραμένει φαβορί για τη νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση. Υπάρχει αξία στον άσο που προσφέρεται σε απόδοσης άνω του διπλασιασμού στη Novibet. Παρά την παράδοση των αναμετρήσεων, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αφού οι απουσίες αρκετών βασικών στις δύο ομάδες θα τις ωθήσει σε πιο συντηρητική προσέγγιση. Ικανοποιητικό το όριο των 2 ως 3 γκολ στην Winmasters σε απόδοση 1.97!

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
21:45
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
1
2.05
Μονό
21:45
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
2-3 γκολ
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις