Από Θεσσαλονίκη μέχρι Αραβία

Στοίχημα Τετάρτης

Στοίχημα Τετάρτης: Επιστρέφει με δύο αγώνες και ισάριθμες επιλογές ο Μαυρόπουλος διπλασιάζοντας σε Θεσσαλονίκη και Σαουδική Αραβία

Στοίχημα Τετάρτης: Πρώτο μετά την διακοπή

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στοίχημα Τετάρτης σήμερα και πάμε να δούμε τι θα μας απασχολήσει.

Ξεκινάμε στο στοίχημα Τετάρτης από τη Θεσσαλονίκη και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ταλαιπωρημένος από κρούσματα, όπως και οι περισσότερες ομάδες ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Αγώνας που είχε προγραμματιστεί την περασμένη εβδομάδα όμως ο covid είχε άλλη άποψη. Τελευταίος αγώνας για τον Δικέφαλο, η νίκη με 3-1 επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο. Ο Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ζίφκοβιτς και Άκπομ που είναι τιμωρημένοι, μαζί με όσους είναι εκτός λόγω καραντίνας.

Ο Παναιτωλικός, των επίσης πολλών κρουσμάτων, αγωνίστηκε και αυτός τελευταία φορά για το Κύπελλο, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 1-0. Σε δύσκολη θέση βαθμολογικά οι Αγρινιώτες, έχοντας σε 15 αγώνες μόλις τέσσερις νίκες. Απουσίες έχει και ο Παναιτωλικός και ένα πρόγραμμα που θυμιζει Γολγοθά μπροστά του, με στόχο την επιβίωση.

Απουσίες εκατέρωθεν, φαβορί δικαιολογημένα ο ΠΑΟΚ, ωστόσο το δεν νομίζω να ξεφύγει το σκορ ιδιαίτερα το σκορ, ελέω και της αγωνιστικής απραξίας, αλλά και της ταλαιπωρίας με τον ιό. Αρέσει στα μάτια μου το 2-3 γκολ στον διπλασιασμό της Novibet.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

«El Clasico» στην Αραβία 

Πάμε στην Σαουδική Αραβία για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.  Η κυπελλούχος Μπαρτσελόνα υποδέχεται τυπικά την Ρεάλ. Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε με την Γρανάδα, χάνοντας την νίκη στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Εκτός τετράδας παρέμειναν μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όμως έχουν βελτιωθεί, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

Η 11 φορές νικήτρια του Super Cup, με τελευταία το 2020 Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε και με πειστική εμφάνιση την Βαλένθια με 4-1. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μαδριλένοι, αφού σε 18 αγώνες μετρούν 15 νίκες και μόλις μια ήττα. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της αιωνίου αντιπάλου και να είναι αυτή που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται. Σε καλύτερο μομέντουμ οι «Μερένχες» δίκαια είναι φαβορί και θα τους εμπιστευτούμε. Θα αγοράσουμε το διπλό της Novibet στο 2.05.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Μονό
17:15
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
2-3 Γκολ
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις