Το μυαλό στο χέρι με το value αγγλικό 5άρι

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη δεύτερη αναμέτρηση της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι έχει στη στήλη του ο Funbetάκιας με 5άρι που κολάζει.

Χαβ ε νάις ντέι μπέιμπιζ. Τι μου κάνετε; Δεν μας έκανε το χατίρι η Γρανάδα το Σάββατο απέναντι στη Μπαρτσελόνα των χιλίων προβλημάτων, αλλά η κάβα μας παραμένει σε εξαιρετικά επίπεδα. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος στην αγαπημένη Αγγλία και σε λονδρέζικο ντέρμπι.

Το μυαλό στο χέρι με το value αγγλικό 5άρι

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι στο Λονδίνο, στη ρεβάνς του 2-0 στην έδρα των «μπλε». Πρόκειται για επαναληπτικό αγώνα η αποψινή αναμέτρηση, με τον τελικό νικητή να προκρίνεται στον τελικό του Carabao Cup, αναμένοντας είτε τη συμπολίτισσα Αρσεναλ είτε τη Λίβερπουλ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Στο πρώτο μεταξύ τους, η ομάδα του Τούχελ έσβησε εκείνη του Κόντε. Γι’ αυτό και το 2-0, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα η άμυνα των «μπλε». Ωστόσο, ο δεύτερος ημιτελικός είναι διαφορετική περίπτωση. Οι «Σπερς» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ροντέο την αναμέτρηση, να ανοιχτούν και να κυνηγήσουν γκολ. Τουλάχιστον δύο, για την πρόκριση τρία, πιθανώς να χρειαστούν και τέσσερα.

Κι αφού γίνει ροντέο η αναμέτρηση, σαφώς και δεν θα λείψουν τα νεύρα. Λονδρέζικο ντέρμπι γαρ, πως θα λείψουν; Και ανάμεσα σε δύο συλλόγους με παραδοσιακή έχθρα και ασύλληπτο ποδοσφαιρικό ξύλο στις κόντρες τους. Αναζήτησα και βρήκα τον καταλογισμό κόκκινης στη Winmasters στο ασύλληπτο 5άρι.

Ντέρμπι στο Λονδίνο και το πλασάρεις σε τέτοια απόδοση; Κι είναι ρέφερι ο Μάρινερ, που δεν φημίζεται για τις κόκκινες. Ιδιαίτερα υψηλή η απόδοση για ντέρμπι που κρίνει εισιτήριο τελικού. Θα το προσθέσω στα προγνωστικά και στα δελτία μου.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:45
Τότεναμ - Τσέλσι
Καταλογισμός κόκκινης
5.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις