Κλειστά παιχνίδια σε Ευρώπη και Αφρική

Κλειστά παιχνίδια σε Ευρώπη και Αφρική

Προγνωστικά για παιχνίδια του Copa Africa και της Serie A έχει στην στήλη της Τρίτης ο Μακράκης.

Χαιρετώ. Οι τόσες αναβολές λόγω της Όμικρον, έχουν γεμίσει το πρόγραμμα με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να αναβάλλονται για άλλες ημερομηνίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν κάθε μέρα να έχει μπάλα από το «ρετιρέ» της Ευρώπης. Χώρια που προχθές άρχισε και το Copa Africa. Σήμερα θα δούμε προγνωστικά από το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Serie A και από μία αφρικανική μονομαχία.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Σουδάν – Γουινέα-Μπισάου

Δύο σχετικά αδύναμες ομάδες της Αφρικανικής ηπείρου χωρίς ιστορία στην διοργάνωση. Και οι δύο ομάδες έρχονται από κακά σερί αποτελεσμάτων με την τελευταία νίκη της Γουινέας να είναι επί του Σουδάν τον Σεπτέμβριο με 2-4. Αναμετρήθηκαν πάλι πριν δύο μήνες περίπου, με το παιχνίδι να λήγει με φυσιολογικό σκορ αυτή την φορά 0-0. Με Αίγυπτο και Νιγηρία από πάνω τους, οι μόνες ελπίδες των δύο αντιπάλων είναι να βρίσκονται μέσα στους καλύτερους τρίτους.

Κλειστά παιχνίδια σε Ευρώπη και Αφρική

Κάτι το οποίο σημαίνει να μην ηττηθούν σήμερα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι πιο έμπειρη ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται και στην Ευρώπη, την ώρα που ο πιο έμπειρος παίκτης του Σουδάν μετρά μόλις 21 συμμετοχές με την Εθνική. Θα ποντάρω στην εμπειρία αλλά και το έστω και ελάχιστα πιο ποιοτικό σύνολο της Γουινέας. Επιλογή μου στα προγνωστικά το X2 & under 2,5 σε διπλασιασμό στην Betshop.

Μεγάλη προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Κάλιαρι – Μπολόνια

Η Μπολόνια ταλαιπωρήθηκε άπειρα από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να ταξιδεύει στο Κάλιαρι με πάρα πολλές απουσίες και απειροελάχιστη προετοιμασία. Και οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τις απουσίες τους αλλά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους. Η προϊστορία είναι επίσης με το μέρος τους με τρεις σερί νίκες. Χωρίς πολλά λόγια θεωρώ ακραίο να προσφέρεται η Μπολόνια σε αποδόσεις ελαφρού φαβορί και θα πάω με την Κάλιαρι ποντάροντας εννοείται και στην κάλυψη της ισοπαλίας.

Combo
21:00
Σουδάν - Γουινέα-Μπισάου
Χ2 & under 2,5
2.00
BET: 25 units
Combo
21:45
Κάλιαρι - Μπολόνια
1Χ & under 3,5
2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις