Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Παράδοση ή απουσίες

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Το Bet of the Day επιστρέφει στη Euroleague και συγκεκριμένα στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός. Τι θα ποντάρουμε;

Το Bet of the Day επιστρέφει μετά από καιρό στη Euroleague. Η πανδημία πλήττει το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο τον κόσμο και το μπάσκετ δεν έμεινε ανεπηρέαστο, με πολλά κρούσματα και πολλές αναβολές.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Στάδιο: Ulker Sports and Event Hall.

Χωρητικότητα: 13.800.

Διαιτητές: Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Μισέλ Ρόσι.

Προϊστορία ομάδων: Απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες με 5 νίκες για την καθεμιά στους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο οι Τούρκοι έχουν χτίσει ένα σερί τα τελευταία χρόνια με 4/5 θετικά αποτελέσματα, ενώ η μία ήττα ήρθε στην παράταση.

Φενέρμπαχτσε

Θέση: 10η με ρεκόρ 7-10.

Ρεπορτάζ: Εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες των Βέσελι και Ντε Κολό, η Φενέρ ηττήθηκε εντός έδρας από την Νταρουσάφακα με 61-79. Ακόμα κι έτσι, φάνηκε ποιοι παίκτες θα βγουν μπροστά πλέον, με τους Πιέρ, Πολονάρα και Γκούντουριτς να οδηγούν στο σκορ και τον Χένρι στη δημιουργία.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Παράδοση ή απουσίες

Stat attack: Εντός έδρας η Φενέρ έχει 5 νίκες και 3 ήττες. Σκοράρει κάτι παραπάνω από 75 πόντους και δέχεται σχεδόν 68,5. Οι απουσίες των Ντε Κολό και Βέσελι σημαίνουν ότι θα λείπουν οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας, ο πρώτος σε ασίστ και ο πρώτος σε ριμπάουντ.

Αγωνιστικά νέα: Όπως είπαμε, τραυματίες είναι οι Βέσελι και Ντε Κολό, που προστέθηκαν στη μακροχρόνια απουσία του Μπαρτέλ, ο Σαγιόκ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπούκερ που εκτιμάται ότι θα επιστρέψει μετά τα μέσα του μηνός.

Ολυμπιακός

Θέση: 3η με ρεκόρ 12-5.

Ρεπορτάζ: Η ομάδα του Μπαρτζώκα προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ενώ εντός συνόρων, στην τελευταία του παράσταση, συνέτριψε τον Ιωνικό για το κύπελλο στις 26 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, τα κρούσματα έφεραν αναβολές και αγωνιστική απραξία για δυο εβδομάδες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Stat attack: Η χαρά του over τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, καθώς δέχεται και σκοράρει πάνω από 80 πόντους. Η συγκομιδή του είναι 3 νίκες και 5 ήττες μέχρι τώρα στη διοργάνωση μακριά από το ΣΕΦ.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός απών ο Έισι.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Παράδοση ή απουσίες

Εκτίμηση: Κομβικές οι απουσίες της Φενέρ. Αυτό καθιστά τον Ολυμπιακό φαβορί στην αναμέτρηση. Δίκαια η απόδοση στο διπλό έχει πέσει. Ωστόσο στο ρόστερ των Τούρκων υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Χένρι, ο Γκούντουριτς, ο Πιέρ, ο Πολονάρα και ο Μπούκερ. Επίσης οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλο διάστημα απραξίας και αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση των παικτών που νόσησαν. Βλέπουμε διπλό λοιπόν σε έναν αγώνα που το σκορ περιμένουμε να μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Άλλωστε ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε 67-65.

  • Όσον αφορά τα ειδικά των παικτών, το βάρος πέφτει επιθετικά στους παίκτες που προαναφέρθηκαν. Δεδομένου ότι ο Χένρι έχει περιοριστεί στο δημιουργικό κομμάτι από τότε που πήγε στην Κωνσταντινούπολη, στην περιφέρεια δεσπόζει ο Γκούντουριτς, ο οποίος δεν διστάζει να σουτάρει έξω από τα 6,75 και θα τιμηθεί από το σημερινό Bet of the day!

 

Combo
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
2 & under 168,5
1.83
Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκούντουριτς over 1,5 τρίποντο
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις