Σαββατιάτικος τζόγος με δέκα σημεία

προγνωστικά

Δίνει… ρέστα στα προγνωστικά με FA Cup, και όχι μόνο, ο Undertaker με έξι αγγλικές επιλογές και τέσσερις, εξίσου με ρίσκο, εκτός Νησιού

Σκ@τ@ κι απόσκ@τ@ μεσοβδόμαδα, μία που δε νίκησε ο Ολυμπιακός, μία που δεν σκόραρε ο Άρης, μια η κότα η Τότεναμ, σερνόταν και Βαγιαδολίδ και έδεσε ο κουβάς. Ο Undertaker όμως συνεχίζει, ακάθεκτος, στα προγνωστικά  σε αυτό που ξέρει καλά: αουτσάιντερ με αξία και, όπου σηκώνει, ειδικά. Πλούσιο Σάββατο, για να δούμε… Πολλά μεν, με ρέγουλο δε. Τα βλέπετε κι από τα units.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τζόγος στο FA, ευρωπαϊκές επιλογές για γούστα

Τζόγο βγάζει το FA Cup. 3ος γύρος, νοκ άουτ αναμετρήσεις.  Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Δύο… βουνά ξεχώρισα με μια πρώτη μελέτη, και τα δύο Σάββατο νωρίς (προσοχή).

  • Η Μάνσφιλντ έχει τον Νάιτζελ Κλαφ (φωτό) στον πάγκο, μέγιστος… κυπελλάκιας ο γιος του τεράστιου Μπράιαν. Κορυφαία η πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ το 2006 με την Μπέρτον (ομάδα της National, τότε) ή πρόπερσι, ξανά με την Μπέρτον, στα ημιτελικά. Βέβαια η Μίντλεσμπρο τρέχει σερί 5-1-0 στην Championship, το κάλυψα με ασιατικό αν και έχουν αρκετά κρούσματα οι φιλοξενούμενοι.
  • Όσο για το Χάρτπουλ – Μπλάκπουλ; Από τις αρχές Δεκέμβρη πήρε στον πάγκο τον Γκρέιαμ Λι από την U23 της Μίντλεσμπρο, άλλες παραστάσεις βέβαια αλλά είναι case study η περίπτωσή του ενώ έπαιξε 225 φορές με τη Χάρτπουλ όσο ήταν παίκτη.
  • Πιο… βουνό, η Πορτ Βέιλ. Με την Μπρέντφορντ παίζει, δεν έχει δώσει επίσημο ματς από τις… 11 Δεκεμβρίου, τα τελευταία δύο δεν αναβλήθηκαν με υπαιτιότητά της, επικίνδυνη αν υποτιμηθεί. Μια χαρά για τζόγο ενώ η Μπρέντφορντ έχει την Τρίτη εξ αναβολής στο Σάουθαμπτον και, γενικώς, βαρύ πρόγραμμα. Στο 1,25 ασιατικό πληρώνεσαι τα μισά αν χάνει μέχρι ένα γκολ διαφορά.
  • Πιο νορμάλ, το Κόβεντρι – Ντέρμπι Κάουντι. Με ελλείψεις και ντεφορμάρισμα η γηπεδούχος, σε καλούτσικη φόρμα τα «κριάρια».
  • Ομάδα της National η Μπόραμ (σ.σ. και όχι Μπόρεχαμ ή Μπόρχαμ, ως γράφεται κατά κόρον…), πιο έμπειρη η Γουίμπλεντον της League One.
  • Λονδρέζικο ντέρμπι το Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας, ουδείς περνάει… καλά στο «Ντεν», λείπει και ο Ζαχά (όπως και οι Κογιάτε και Αγιού), αμφιλεγόμενο το φαβορί.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Έξι από το Νησί, ε να μη βάλω και μερικά απέξω;

  • Ο ΟΦΗ έκανε ποδαρικό στη νέα χρονιά τερματίζοντας αήττητο εκτός έδρας σερί 10 παιχνιδιών, στην Τρίπολη και μένοντας χωρίς γκολ για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες. Υποδέχεται τον προβληματικό ΠΑΣ που έχει (τουλάχιστον) έξι κρούσματα και ρέντα στην κόντρα. Ως πότε όμως; Δύο γκολ μονάδα, τρία πληρωμή.
  • Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει πρόσφατο ρεκόρ 4-6-1 υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ στην κατηγορία, είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της απέναντι σε ομάδα που ήταν πρώτη ή δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά δεν κερδίζει (0-4-9) όταν παίζει Σάββατο στις 19:30 (καλό, ε;). Να μη συνεχιστούν όλα αυτά με ένα χηνάρι, και σε άδειο γήπεδο;
  • Η Λανς έκλεισε με 0-3-3 τον πρώτο γύρο, έκανε όμως μεσοβδόμαδα μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι με τη Λιλ, στο Κύπελλο και υποδέχεται μια σταδιακά κουρασμένη Ρεν, που έχει στο Copa Africa αρκετούς (Αγκέρ, Γκομίς, Τραορέ, Σουλεμανά) και αμφίβολους λόγω κορωνοϊού τους Ομαρί, Μπουριζό και Τεριέ. Ε, βάλτε ότι έχει να… κάτσει άσος 16 χρόνια (0-5-2 έκτοτε) και ιδού το σημείο.
  • Και κλείνω με Μαδρίτη. Ρεάλ – Βαλένθια το ματς. Δεν πατάει καλά η Ρεάλ μέσα στο 2022, όμως και η Βαλένθια κατεβαίνει χωρίς τον ηγέτη Σολέρ και δεν έχει νικήσει στο «Μπερναμπέου» από το 2008. Από έμπνευση, να δεχθεί πρώτη γκολ και να μην ηττηθεί οποιαδήποτε ομάδα, καλοπληρώνει. Τι λέτε;

Τα λέμε αύριο.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Ασιάτικο
14:15
Μάνσφιλντ – Μίντλεσμπρο
1 +0,75 ΑΗ
2.00
BET: 10 units
Μονό
14:30
Χάρτπουλ – Μπλάκπουλ
2.20
BET: 18 units
Ασιάτικο
17:00
Πορτ Βέιλ – Μπρέντφορντ
1 +1,25 ΑΗ
2.00
BET: 10 units
Μονό
17:00
Κόβεντρι – Ντέρμπι Κάουντι
Χ2
2.10
BET: 9,5 units
Μονό
17:00
Μπόραμ - Γουίμπλεντον
2
2.25
BET: 8 units
Μονό
17:00
Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας
1 dnb
2.51
BET: 7 units
Μονό
17:15
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
Over 2 ΑΗ
1.95
BET: 11 units
Combo Ρίσκου
19:30
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ
Χ & goal/goal
4.00
BET: 3,5 units
Μονό
22:00
Λανς – Ρεν
1 dnb
2.05
BET: 20 units
Special Bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια
Να βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει ή ισοπαλία (οποιαδήποτε ομάδα)
3.35
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις