Σάββατο με ισπανικά γκολ στο 3.90

Προγνωστικά στοιχήματος:

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυο αναμετρήσεις από την Ισπανία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος που κρύβουν value επιλογές.

Καλημέρα στη παρέα. Πρώτο Σαββατοκύριακο του 2022 και στη σημερινή μας στήλη θα παίξουμε ισπανικά με δύο αναμετρήσεις οι οποίες κρύβουν όμορφες στοιχηματικές επιλογές. Τα δύο παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος είναι το Λεβάντε – Μαγιόρκα και το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα 

Σάββατο με ισπανικά γκολ στο 3.90

Κλειστό παιχνίδι στην Βαλένθια

Στο «Εστάντι Θιουτάτ», η Λεβάντε υποδέχεται την Μαγιόρκα για την 20η αγωνιστική της La liga. Τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα η Λεβάντε με 8 βαθμούς αγνοεί τη νίκη για φέτος βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη 2η κατηγορία, καθώς μόνο ένα θαύμα χρειάζεται για να μη συμβεί αυτό. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε πολύ εύκολα με 5-0 από τη Βιγιαρεάλ ενώ βρίσκεται στο -8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Μαγιόρκα βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και εκείνη δεν διανύει τη καλύτερη της περίοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 0-1 από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας και δείχνει να μην μπορεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αν και στα μάτια μου υπάρχει φαβορί θεωρητικά και αυτό είναι η Μαγιόρκα, καλύτερα να μην μπλεχτούμε με τέτοια σημεία και να επιλέξουμε τα γκολ. Επειδή όμως προμηνύεται κλειστό παιχνίδι διότι οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται στη καλύτερη κατάσταση τους, θα επιλέξουν μια πιο συντηρητική τακτική οπότε το under 2,5 σε απόδοση 1.96 από την Winmasters είναι μια value επιλογή.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Υπάρχει γκολ στο «Σαν Σεμπαστιάν»

Αν και στην αρχή της χρονιάς είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά, τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς εδώ και εφτά αγωνιστικές δεν έχει πάρει τρίποντο. Ότι νίκες έχει τις έκανε σε Copa del Rey και Europa league. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές. Από την άλλη η Θέλτα πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Μπέτις με 0-2 και ανέβηκε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να βρίσκει ρυθμό.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργούν φάσεις αλλά θεωρώ ότι δεν θα ξεφύγει το παιχνίδι από άποψη γκολ όποτε θα επιλέξουμε το goal/goal σε απόδοση 1.99 από την Winmasters που επίσης είναι μια value επιλογή. 

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 3.90
13:00
Λεβάντε - Μαγιόρκα
Under 2,5
1.96
17:15
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα
Goal/goal
1.99
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις