Ό,τι διπλασιάζει είναι καλό

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ιταλία, εκεί όπου επιστρέφει η δράση, έχει στη στήλη του ο Scorakias και το παιχνίδι Σπέτσια - Βερόνα.

Θυμάστε τον μίστερ με τη μουστάκλα που είχα φωτογραφία στη στήλη της Τρίτης; Εκείνον που έλεγε «Μάτι, με έχει καρφώσει μάτι, το φοβάμαι το μάτι». Κανονικά θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσω εκ νέου. Δοκάρια είχαμε στην Τρίπολη, τα γκολ αγνόησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Δεν μασάμε ωστόσο, προχωράμε με προγνωστικά Scorakias.

Τι έχουμε στη σημερινή στήλη θα αναρωτηθείτε; Θα ασχοληθούμε με την επιστροφή της Serie A και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Σπέτσια απέναντι στη Βερόνα, εκεί όπου αλίευσα στατιστικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα οποία σαφώς και θα εμπιστευτώ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σπέτσια, προέρχεται από το απίθανο 1-0 επί της Νάπολι. Διαθέτει όμως κομβικές απουσίες. Εκτός ο βασικός φορ Ν’ Ζολά, ο σημαντικός φορ Μανάι, ο βασικός μέσος Κοβαλένκο και ο βασικός στόπερ Χριστόφ. Εκτός και οι τραυματίες Σάλα και Σαλσέδο, στο Copa Africa o Κόλεϊ, του οποίου ωστόσο η απουσία δεν επηρεάζει.

Τρία παιχνίδια δίχως νίκη για τη Βερόνα του Τούντορ (0-1-2), πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 με την Φιορεντίνα. Με σαφώς λιγότερες απουσίες ωστόσο, εκτός οι βασικοί στόπερ Νταβίντοβιτς και Γκιουντέρ, αμφίβολος ο χαφ Μπαράκ και ο φορ Κάλινιτς.

Προχωράω όμως και με τη στατιστική. Τέσσερα διαδοχικά διπλά η Βερόνα στη Σπέτσια. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, η ομάδα του Τούντορ άνοιξε το σκορ στο 63% των αγώνων της, δηλαδή στα 12 από τα 19 παιχνίδια της. Στα 9 που έδωσε εκτός έδρας, προηγήθηκε και στα 5. Και δεν είναι από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Serie A αν μη τι άλλο.

Που καταλήγουμε; Λίγο η παράδοση στην έδρα της Σπέτσια, λίγο το δυναμικό ξεκίνημά της, θα επιλέξω τον διπλασιασμό του anytime score 0-1. Scorakias είσαι, ψάχνεις ένα γκολ και… καθαρίζεις την μπουγάδα.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
15:30
Σπέτσια - Βερόνα
Anytime score: 0-1
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις