Super League: Previews και σημεία για τη 16η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 16ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 16ης αγωνιστικής

Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους, με υγεία και τύχη! Η τελευταία γύρισε τη πλάτη στη Super League, αφού η επέλαση της μετάλλαξης «Όμικρον», δείχνει ότι θα επηρεάσει τις τρέχουσες αγωνιστικές. Πάμε όμως στο ψητό με την επερχόμενη 16η αγωνιστική.

4/1 (17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έκλεισε καλά το 2021 για τους Ηπειρώτες με δύο σερί ήττες και τρεις στα τελευταία πέντε. Παρόλα αυτά παραμένουν στα ψηλά στρώματα με πολύ καλή συγκομιδή. Πλην των οκτώ απουσιών λόγω κορωνοϊού δεν υπάρχουν νέα προβλήματα. Απόντες οι Οικονομόπουλος (μπακ), Κόντε (επιθετικός). Επιστρέφει ο Εραμούσπε (στόπερ).

Ιωνικός: Δεν έκλεισε καλά ούτε για τους Νικαιώτες το 2021 με μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία, αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τρία κρούσματα έχουν ανακοινωθεί, πλην αυτών πρακτικά πλήρης η αποστολή, με τους Άοσμαν (μέσος) και Τουράμ (επιθετικός) να επιστρέφουν. Στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Μάντζης (επιθετικός).

Εκτίμηση: Πολλές οι απουσίες για τον ΠΑΣ, που δείχνει να επηρεάζεται, αλλά δεν αλλάζει στυλ παιχνιδιού. Ο Ιωνικός δε νικάει, αλλά έχει σημαντικότατες επιστροφές ειδικά μεσοεπιθετικά. Όλα δείχνουν χαμηλό σκορ, αλλά το ένστικτό μου με ωθεί στο over, λόγω ανάγκης για βαθμούς και κυρίως νίκης, που υπάρχει εκατέρωθεν.

4/1 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης: Έκλεισε τη σεζόν με ήττα στη Τούμπα, με γκολ στις καθυστερήσεις. Δεν τρελαίνει με τις εμφανίσεις του ο Αστέρας, αλλά παραμένει κοντά στην εξάδα. Στα πέντε τα κρούσματα, αλλά έχει επιστροφές αυτές των Καπίγια, Σανταφέ (μέσοι), Μπαμπά (μεσοεπιθετικός).

ΟΦΗ: Εντυπωσιακά έκλεισε το 2021 για τους Κρητικούς, με τεράστιο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ. Συνεχίζουν αήττητοι εκτός έδρας, με μόνες ήττες αυτές εντός από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Πέντε κρούσματα ανακοινώθηκαν. Απόντες οι Ούες (μπακ), Μεγιάδο (μέσος), στο 50/50 ο Νέιρα (μέσος), επιστρέφουν Ντουρμισάι (μεσοεπιθετικός) και Σωτηρίου (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Βγάζει μάτι, ο δίχως λόγο έντονος φαβοριτισμός των Αρκάδων, ειδικά απέναντι στο φετινό ΟΦΗ. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να πάει και στις δύο πλευρές, αλλά οι αποδόσεις προκαλούν για κόντρα. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

5/1 (17:15) Λαμία – ΑΕΚ 

Λαμία: Έκλεισε το 2021 χωρίς εντός έδρας νίκη και μάλιστα με μόνες νίκες το τελευταίο διάστημα, αυτές κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο. Αρκετοί οι τριγμοί εσωτερικά, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν αγωνιστικά. Απέκτησε τον Μπανγκουρά (εξτρέμ) από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Επιστρέφει ο Μπεχαράνο (μέσος), στο 50/50 οι Μανούσος, Καραμάνος (μεσοεπιθετικοί).

ΑΕΚ: Κακό φίνις στο 2021, με την ήττα από τον ΟΦΗ να την αφήνει στο -11 από τη κορυφή. Τρομερά δύσκολη πλέον η όποια συζήτηση για τίτλο, με τη σταθερότητα να αναζητάτε ακόμα. Τρία κρούσματα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Ένωση, που προστέθηκαν στους απόντες Βράνιες (στόπερ) και Γαλανόπουλο (μέσος). Επιστρέφει ο Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Λαμία πως μπορεί να αναστρέψει το κλίμα. Σε κακό μουντ γενικά η Ένωση, λογικά θα ψάξει μια νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά. Eνδεχόμενη νίκη της, σε συνδυασμό με over 1,5 αγγίζει το διπλασιασμό και με καλύπτει. 

5/1 (17:15) Ατρόμητος – Βόλος

Ατρόμητος: Τραγικό το 2021 για τον Ατρόμητο, τον βρίσκει προ τελευταίο στη Super League με τρία παιχνίδια περισσότερα από τον ουραγό Απόλλων. Άρχισαν οι αποχωρήσεις με τους Πίριτς (τερματοφύλακας) και Πισάνο (εξτρέμ) να είναι οι πρώτοι. Συνεχίζει να ψάχνει προπονητή, με τη σωτηρία να αποτελεί αυτοσκοπό. Επτά τα κρούσματα προστέθηκαν στην ήδη υπάρχουσα απουσία του Κουτσώπουλου (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Γιαννιώτης (τερματοφύλακας), Γκαλβάο (στόπερ), Κλωναρίδης (μεσοεπιθετικός).

Βόλος: Και επίσημα η δεύτερη πιο ντεφορμέ ομάδα της Super League, με μόλις μια νίκη στα τελευταία 12. Δεν αλλάζει αγωνιστική νοοτροπία, που μπορεί να αρέσει στο κόσμο, αλλά βαθμολογικά κοστίζει. Πέντε κρούσματα ανακοινώθηκαν και προστέθηκαν στις υπάρχουσες απουσίες των Γκρίλο, Ρομέρο (στόπερ).

Εκτίμηση: Δύσκολα αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στο Βόλο με το 2022 να τον βρίσκει πάντως θεωρητικά άνετο. Δεν τον παίρνει τον Ατρόμητο να ξεκινήσει στραβά, ειδικά απέναντι σε ομάδες που παραπαίουν όπως ο Βόλος. Must win το παιχνίδι για τους Περιστεριώτες θα τους στηρίξω. 

5/1 (19:30) ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ: Έκλεισε το 2021 με πέντε σερί επιτυχίες, χωρίς πάντως να πείθει. Ήδη ξεκίνησε το χτίσιμο για τη νέα σεζόν με το καλύτερο πλασάρισμα να παραμένει ο νούμερο ένα στόχος. Τέσσερα τα κρούσματα που προστέθηκαν στους ήδη απόντες, Τέιλορ (μπακ), Ελ Καντουρί (μέσος), Ζίφκοβιτς (εξτρέμ), Άκπομ (επιθετικός).

Παναιτωλικός: Πολύ καλό το κλείσιμο στο 2021, με μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία και πρόκριση στο Κύπελλο. Άνετος πλέον βαθμολογικά πρέπει να χτίσει σε αυτό το μομέντουμ. Χτυπήθηκε βάναυσα από το νέο κύμα της πανδημίας με τα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 13, που προστίθενται στους ήδη απόντες Μόρσει, Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας (μέσοι).

Εκτίμηση: Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι οδεύει προς αναβολή, αφού η κατάσταση με τα κρούσματα ξέφυγε. Στοιχηματικά φυσικά δεν έχουμε υπόθεση, προχωράμε.

5/1 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 

Απόλλων Σμύρνης: Στις 4/12 το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα με τα κρούσματα να ανεβαίνουν διαρκώς και τα επόμενα τρία παιχνίδια του να ωθούνται σε αναβολή. Απέκτησε τους Γιακιμόβσκι (μπακ), Ρόνγκε (στόπερ), Γιαννιώτα (εξτρέμ), Σίγκνεβιτς (επιθετικός). Στα επτά πλέον τα κρούσματα με το παιχνίδι να είναι οριακά στον αέρα.

Ολυμπιακός: Χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να κλείσει το 2021 στο +11 από τους ανταγωνιστές του. Απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οι Ακιμπού Καμαρά, Κουντέ (μέσοι), Σισέ (στόπερ), Ονεκιούρου, Ροντρίγκεζ (εξτρέμ). Επέστρεψε από δανεισμό ο Λοβέρα (μεσοεπιθετικός), ανέτοιμος ακόμα ο Μανωλάς (στόπερ).

Εκτίμηση: Σαφές φαβορί οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έρχονται από περίοδο ξεκούρασης. Πολύ καιρό χωρίς αγωνιστικό ρυθμό ο ήδη προβληματικός Απόλλωνας. Δεν κάνει εντύπωση η τιμή στο διπλό παρόλες τις απουσίες του Ολυμπιακού. Το αγοράζω από ημίχρονο σε τιμές διπλασιασμού. 

5/1 (21:30) Παναθηναϊκός – Άρης 

Παναθηναϊκός: Τέσσερις σερί νίκες εντός έδρας για πρωτάθλημα και Κύπελλο, έκλεισαν ιδανικά το 2021. Στη 4η θέση οι «πράσινοι» και στους «8» του Κυπέλλου με θεωρητικά βατό δρόμο. Στα τέσσερα έφτασαν τα κρούσματα και προστέθηκαν στην ήδη υπάρχουσα απουσία του Κουρμπέλη (μέσος). Επιστρέφουν οι Χατζηθεοδωρίδης (μπακ), Πούγγουρας (στόπερ).

Άρης: Έκλεισε θετικά το 2021 με πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου και θετικό σερί στο πρωτάθλημα. Παραμένει σε απόσταση βολής από την εξάδα, σε αναμονή της δικαστικής διευθέτησης της αφαίρεσης βαθμών. Στο Κόπα Άφρικα ο Καμαρά (επιθετικός), επιστρέφει ο Τζέγκο (μέσος). Επτά κρούσματα ανακοίνωσε η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Εκτίμηση: Ακόμη ένα παιχνίδι που βρίσκεται στον αέρα λόγω κρουσμάτων, αλλά σε στοιχηματικά επίπεδα έχουμε υπόθεση. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες των «κιτρινόμαυρων», σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ παραμένουν οι πράσινοι. Αποκτά τρομερή αξία ο άσος των πρασίνων σε οποιαδήποτε τιμή άνω του διπλασιασμού. 

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός
Over 2,5
2.34
BET: 5 units
Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
Χ2
1.87
BET: 5 units
Μονό (5/1)
17:15
Λαμία - ΑΕΚ 
2 & οver 1,5
2.00
BET: 5 units
Μονό (5/1)
17:15
Ατρόμητος - Βόλος
1
2.35
BET: 5 units
Μονό (5/1)
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 
2 ημίχ./2 τελ.
2.00
BET: 5 units
Μονό (5/1)
21:30
Παναθηναϊκός - Άρης 
1
2.18
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις