Γκίνια και ζευγάρι με λίγα γκολ

Scorakias

Προγνωστικά στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΟΦΗ έχει στη στήλη της Τρίτης ο Scorakias με μονό ποντάρισμα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους απανταχού αναγνώστες του koubanezos.gr, αλλά και του Scorakias. Μάτι θα έλεγα πως με έχει καρφώσει. Δίνουμε στα προγνωστικά της προηγούμενης στήλης και στην αναμέτρηση Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπέρνλι, γκολ και στα δύο ημίχρονα. Πανηγύρι στα πρώτα 45′ και 4 γκολ, κάθισαν στο δεύτερο και μας κορόιδευαν. Προχωράμε.

Γκίνια και ζευγάρι με λίγα γκολ

Επιστροφή για την ελληνική Super League, της οποίας τελευταίες αναμετρήσεις ήταν στις 20 Δεκεμβρίου. Στο πρόγραμμα της Τρίτης υπάρχουν οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός και Αστέρας ΤρίποληςΟΦΗ. Προγνωστικά Scorakias λεπόν, αλλά θα σταθούμε μονάχα στη δεύτερη αναμέτρηση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Τελευταίο αποτέλεσμα για την ομάδα της Τρίπολης η ήττα με 3-2 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη συμπρωτεύουσα, αλλά δεν πρόσεξε στην άμυνα και έδωσε δύο πέναλτι στη γηπεδούχο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ προέρχεται από το μεγαλειώδες 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη για τους Κρητικούς, οι οποίοι βρίσκονται στην έκτη θέση και στο -1 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό.

Στο διά ταύτα. Το ζευγάρι μετράει τέσσερα διαδοχικά no goal με under 2,5. Βλέπω την παράδοση να «σπάει» στην Τριπολιτσά. Για τους γηπεδούχους, Μπαράλες και Σόνι έχουν το know how να φτάσουν στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετική ανάπτυξη φέτος, βρίσκοντας τουλάχιστον ένα γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Συν τοις άλλοις, στα υπέρ του Αστέρα οι πολλές απουσίες στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Όλα δείχνουν γκολ στην αναμέτρηση, εγώ βλέπω γκολ και στα δύο ημίχρονα σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Ακόμα και το goal/goal σε παρόμοιες τιμές είναι ελκυστικό.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις