Για το πρώτο ταμείο της χρονιάς

προγνωστικά

Νέα χρονιά, νέα αρχή για τον Μακράκη και την στήλη του που θέλει να αρχίσει θετικά με προγνωστικά από League 1 και La Liga

Πρώτη στήλη του 2022 και με την σειρά μου να ευχηθώ ο καινούριος χρόνος να είναι καλύτερος από τους δύο προηγούμενους. Και εννοείται με πολλά ταμεία. Θα κάνουμε «ποδαρικό» με προγνωστικά στην Ισπανία και στην Αγγλία με τέσσερις επιλογές.

Προγνωστικά Κέιμπριτζ – Πόρτσμουθ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από πολλές μέρες απραξίας λόγω αναβολών από τον Covid. Πριν από αυτές τις καθυστερήσεις η Κέιμπριτζ προερχόταν από δύο σερί ήττες, με την Πόρτσμουθ από την άλλη να «τρέχει» ένα σερί εννιά αγώνων αήττητη. Οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο την παραμονή με τους φιλοξενούμενος να ψάχνουν την είσοδο τους στα Πλέι-οφ ανόδου. Στον 1ο γύρο η ομάδα του Μπόνερ έκανε την έκπληξη και κέρδισε μέσα στην Πόρτσμουθ. Θα θέλει να πάρει εκδίκηση σαφώς σήμερα, αλλά και να πλησιάσει την εξάδα. Η Κέιμπριτζ δεν θέλει άλλο αρνητικό αποτέλεσμα και θα κάνει τα πάντα για να μην μπλέξει κι άλλο. Έχει παράδοση ούτως ή άλλως στις ισοπαλίες.  Θα έχουν και οι δύο ομάδες κομβικές απουσίες. Όλα αυτά μας οδηγούν στο Χ του 3.36 στην Betshop.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Προγνωστικά La Liga:

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε

Από το καλό στο καλύτερο η Βιγιαρεάλ, από το χειρότερο στο χείριστο η Λεβάντε που αγνοεί ακόμα την νίκη στο πρωτάθλημα. Αν δεν κερδίσει και απόψε θα συμπληρώσει έναν ολόκληρο γύρο χωρίς τρίποντο. Η ομάδα του ‘Εμερι μαζεύει την διαφορά από τις Ευρωπαϊκές θέσεις και σήμερα είναι μια ακόμα θαυμάσια ευκαιρία. Βέβαια, ναι μεν οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση αλλά δέχονται και γκολ. Και έχοντας μπροστά μας ένα ζευγάρι με παράδοση σε αυτό το κομμάτι αξίζει να το τιμήσουμε στα προγνωστικά μας.

Καντίθ – Σεβίλλη

Προβλήματα με τραυματισμούς και κορωνοϊό αντιμετωπίζουν και οι δύο αντίπαλοι. Δίκαιο φαβορί η Σεβίλλη αλλά με τις απουσίες σημαντικών παικτών που έχει το 1,85 απέναντι σε μία πολύ σφιχτή ομάδα, δεν με καλύπτει. Η άμυνα της Καντίθ ,με εξαίρεση τα παιχνίδια με οσασούνα και Ατλέτικο, δεν αφήνει στα εντός έδρας παιχνίδια μεγάλα κενά. Επιθετικά είναι το σημείο που έχουν τρομερό θέμα οι γηπεδούχοι. Θα πάνε το παιχνίδι σε αργό τέμπο. Εννοείται ότι πιστεύω την Σεβίλλη ως φαβορί, αλλά θα προσέξω για να έχω αφού σε όλα τα εκτός της έδρας παιχνίδια η ομάδα της Ανδαλουσίας παίρνει αποτελέσματα με το ζόρι.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μονό
17:00
Κέιμπριτζ - Πόρτσμουθ
Χ
3.36
BET: 15 units
Μονό
20:00
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
Μονό
20:00
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε
2-3 goal
2.20
BET: 10 units
Μονό
22:15
Καντίθ - Σεβίλλη
2Χ & Under 2,5
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις