Πανδαισία επιλογών από Ινδία μέχρι Σκωτία και πολύ Super League 2

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Από Ινδία μέχρι Σκωτία και μεσημέρι με Super League 2. Ο Nikolas Kappa αναλύει και εκτιμά.

Καλημέρα κουβανέζικο πλήθος! Με αρκετές επιλογές θα κινηθώ σήμερα, κυρίως από το εγχώριο πρόγραμμα. Επίσης θα κάνουμε δυαδούλες διπλασιασμού με βάση τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που διατίθενται. Κοσμογυρισμένοι, ταξιδεύουμε από Ινδία και καταλήγουμε στη Σκωτία με αρκετό ελληνικό πρόγραμμα από την Super League 2. Κοινώς, έχει την τιμητική του ο πλανήτης του ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ινδικό πρωινό

Δεν ξέρω αν φημίζονται για κάτι αντίστοιχο του brunch οι φίλοι μας οι Ινδοί, όμως πιάνουμε δουλειά από νωρίς με το ματς Κοντάγκου – Μπανγκαλόρε Ντριμ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να είναι κοντά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως οι νεοφώτιστοι τυπικοί γηπεδούχοι, φαίνεται να βρίσκουν ευκολότερα δίχτυα από τους «ονειροπόλους». Δυσκολία στα μπροστά, μια και σκοράρουν λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχίδι. Η Κοντάγκου, με αρκετά φανατικούς φίλους, έχει τον πρώτο λόγο καθώς τουλάχιστον ένα γκολ το βρίσκει. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον άσσο και κλέβω με το 1 DNB.

Όμως η απόδοσή του δεν βοηθά και πολύ για μονό αποδεκτό, οπότε πάμε στην I-League και στο παιχνίδι Αιζαβλ – Μοχαμεντάν. Σωστά είναι στο μάτι μου οι αποδόσεις μια και η Μοχαμεντάν, θεωρώ διεκδικεί επάξια φέτος την άνοδο. Δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ «large» στις εκτιμήσεις μας όμως, μια και είναι η πρώτη αγωνιστική. Πάμε και εδώ με το 2 DNB για να φτιάξουμε μαζί μια ινδικού τύπου δυάδα διπλασιασμού για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Γκολ ούτε με αίτηση, ωραίο ματς στα Χανιά

Δεν σκοράρουν εύκολα οι «Zante», στην πραγματικότητα δεν σκοράρουν καθόλου. Μετά την γραφικότατη (από πλευράς διοργανώτριας αρχής) είσοδο των κυανοκίτρινων στο φετινό πρωτάθλημα, δεν έχουν στο κατάλληλο ρόστερ και σε αυτόν τον πρώτο γύρο, δεν έχουν τα επιθυμητά επιθετικά εργαλεία. Ο μοναδικός βαθμός που έχουν λάβει είναι από την λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι», δεν χαίρουν υγείας στον παρασκηνιακό χώρο. Όμως, θεωρώ ότι οι παίκτες του Βονόρτα θα βάλουν το πείσμα τους και για να αναδειχτούν και να κερδίσουν μια θέση στο ρευστό ρόστερ του Παναθηναϊκού, θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι σήμερα.

Ανοικτό ματς προβλέπω στα Χανιά, καθώς οι Αρτινοί, αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη, δεδομένου του ρόστερ. Παίζουν ανοικτά και παίζουν για τον βαθμό. Από την άλλη πλευρά οι Χανιώτες εκμεταλλευόμενοι την ταραχή στο πράσινο στρατόπεδο πήραν το διπλό στην Αθήνα. Στα στατιστικά, 9 παιχνίδια, τα Χανιά έχουν σκοράρει 11 γκολ και έχουν δεχτεί 8. Αντίστοιχα, οι Αρτινοί σε 8 παιχνίδια έχουν ρεκόρ 8-10 γκολ. Συνεπαγωγικά το όβερ 2 έχει αξία και αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Με την τεχνογνωσία και την πείρα

Οι αγαπημένοι και πολυσυζητημένοι γαλανόλευκοι της δυτικής Αττικής, έχουν τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι. Ισοδύναμοι μάλλον φαίνονται μέχρι στιγμής, όμως η έδρα εδώ θα κάνει τη διαφορά. Τελευταίο παιχνίδι για το 2021 και όπως όλα δείχνουν το μεσημέρι προβλέπεται καυτό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Αυτό καθώς ενόψει νέων μέτρων, φαίνεται να είναι ευκαιρία για γιορτή. Κάτι που ενισχύει την ρητορική αυτή, είναι ότι η ομάδα των βορείων προαστίων δεν «πατάει» καλά στα εκτός. Αυτό το επιχείρημα πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Κούστα, έχει δυο νίκες σε εκτός έδρας – μια με τον σαφέστατα πιο αδύναμο Αστέρα Βλαχιώτη και μια με τον αδύναμο πάλι Καραϊσκάκη.

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Δυσανεξία στο σκοράρισμα

Συνεχίζουμε το μεσημεριανό μας πρόγραμμα με το παιχνίδι Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’. Αν και για διάφορους λόγους κλείνω προς τον άσσο, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες δέχονται γκολ δύσκολα, επίσης σκοράρουν και δύσκολα. Συνεπώς το να μη σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή under 2,5, το θεωρώ εξαιρετικό. Είδαμε πόσο δυσκολεύονται γενικά να βρουν γκολ αμφότερες. Συνεπώς, θα «κλειδώσω» εκεί για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Αν κάποιος θα ήθελε να μπλέξει με σημείο, το ασιατικό -0,25 στους γηπεδούχους είναι εξίσου ελκυστικό.

Αναγέννηση Κλάους σε Αναγεννημένη Καρδίτσα

Υγεία εκπέμπει ο σύλλογος της Καρδίτσας μετά την εμφατική νίκη στο κύπελλο επί του Αγίου Νικολάου. Θεωρώ ότι έχουν τον πρώτο λόγο οι θεσσαλοί έναντι σε ένα Ολυμπιακό Β’, ο οποίος κρύβει την κακή του φόρμα πίσω από διαδοχικές ισοπαλίες. Ακόμη, ισχυρότερο είναι το κίνητρο των «κιτρινόμαυρων» καθώς εκ των πραγμάτων οι Πειραιώτες δεν μπορούν να διεκδικήσουν άνοδο. Έτσι, εφόσον χρειάζεται νίκη η ομάδα της Καρδίτσας, θα την παλέψει. Συνυπολογιζόμενο και το γεγονός ότι έχει και καλύτερο υλικό στα μάτια μου. Το 2 dnb σε απόδοση άνω του διπλασιασμού, δεν είναι κακό. Εδώ θα ποντάρουμε λίγο πιο χαλαρά για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου, μιας και στα λίγα εκτός έδρας η Αναγέννηση δεν έχει δείξει και πολλά.

Χρειάζεται τη νίκη η ομάδα της Λειβαδιάς, μυρίζει γκολ στο νησί

Μόνο νίκη θέλει η ομάδα της Λειβαδιάς για να μείνει σε φάση πρόκρισης και να κλείσει θετικά την χρονιά. Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2021 και η ομάδα του κύριου Κομπότη, πρέπει να εκμεταλλευτεί  δυο τινά. Πρώτον, η ομάδα των Ροδιτών στα εκτός έδρας δεν είναι και πολύ ανταγωνιστική. Συνεπώς, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο έχει μόνο ένα στόχο – την άνοδο. Δεύτερον, η ΑΕΚ Β’ πηγαίνει στην Καλλιθέα και στα μάτια μου, όπως είπα υπάρχει το ενδεχόμενο να «χάσει» βαθμούς. Τί καλύτερο από το να στεφθείς πρωταθλητής χειμώνα; Δε νομίζω να σπάσει η τρομερή φόρμα των γηπεδούχων εύκολα.

Πανδαισία επιλογών από Ινδία μέχρι Σκωτία και πολύ Super League 2

Ερντριεόνιανς – Κουίνς Παρκ

 Μια αναμέτρηση, μια ιστορία. Ή και όχι. Δεν είναι παραδοσιακό ντέρμπι, όμως σίγουρα το παιχνίδι αυτό «μυρίζει» γκολ. Γενικά αμφότεροι οι αγνωνιζόμενοι σήμερα σκοράρουν και δέχονται κατά ρυπάς. Ρεκόρ 28-22 για τους γηπεδούχους, 32-18 για τους φιλοξενούμενους. Αυτό σημαίνει κάτι παραπάνω από 3 γκολ κατά μέσο όρο συνδυαστικά. Θεωρώ θα επαληθευτεί ευκολα και θα κλείσω τον άσσο του Λεβαδειακού με το ασιατικό όβερ 2.0, για να κλείσει ωραία η βραδιά.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 2.04
10:15
Κοντάγκου - Μπανγκαλόρε Ντριμ Γιουνάιτεντ FC
1 dnb
1.50
16:00
Αιζαβλ - Μοχαμεντάν FC
2 dnb
1.36
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
14:30
Ζάκυνθος - Παναθηναϊκός Β'
Χ2 & no goal
1.65
15:00
Χανιά - Καραϊσκάκης
Over 2
1.57
BET: 15 units
Μονό
15:00
Αιγάλεω - Κηφισιά
1 (-0,25 Α.Η.)
1.93
BET: 15 units
Μονό
15:00
Καλλιθέα - ΑΕΚ Β'
Goal/goal ή over 2,5 - Όχι
1.85
BET: 15 units
Μονό
15:00
Ολυμπιακός Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας
2 dnb
2.07
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.09
15:00
Λεβαδειακός - Ρόδος
1
1.50
21:45
Ερντριεόνιανς - Κουίνς Παρκ
Over 2 A.H.
1.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις