Προγνωστικά με λίγα γκολ στο Σαουθάμπτον

προγνωστικά

Προγνωστικά με λίγα γκολ βλέπει στη σημερινή του στήλη ο Alejandro.Ταξίδι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Σαουθάμπτον προκειμένου να μας οδηγήσει στο ταμείο.

Προγνωστικά με Σαουθάμπτον

Καλημέρα Κουβανέζοι και χρόνια πολλά σε όλους! Υγεία κυρίως και κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας. Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2021, οι μέρες είναι γιορτινές και έτσι το αθλητικό περιεχόμενο είναι αρκετά περιορισμένο. Παρ’όλα αυτά, στην Αγγλία παίζεται (παρά τις γκρίνιες) κανονικά ποδόσφαιρο και στα σημερινά προγνωστικά θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Τότεναμ. 

Σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι λόγω κούρασης

Με ένα σπουδαίο διπλό η Σαουθάμπτον έφυγε από την έδρα της Γουέστ Χαμ και απομακρύνθηκε όλο και περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε ένα πλούσιο από άποψη γκολ και θεάματος παιχνίδι οι «Άγιοι» κατάφεραν παρά την ισοφάριση που δέχθηκαν δυο φορές, να φύγουν με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι της είχε ένταση, δεν το φοβήθηκε, και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Το μειονέκτημα για τη σημερινή αναμέτρηση είναι πέρα των απουσιών και η κούραση καθώς η αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ διεξήχθη 48 ώρες πριν. Για τον κόουτς Χάνσελχουτ δεν είναι διαθέσιμος ο Μακάρθι ενώ είναι αμφίβολοι άλλοι δυο παίκτες. 

Για τους φιλοξενούμενος το απόγευμα ήταν εύκολο και ξεκούραστο καθώς επικράτησαν με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις αναλογικά με τις φάσεις που έγιναν, όμως, από ένα σημείο κι έπειτα ο κόουτς της Τότεναμ έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ένα 48ωρο αργότερα είχε να ταξιδέψει στο Σαουθάμπτον για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο  Κόντε δεν έχει θέμα σοβαρών απουσιών, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ. 

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Εκτίμηση: Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Το πλην για την Τότεναμ είναι ότι έχει και να ταξιδέψει κάτι που αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας. Αν οι δυο ομάδες συναντιόντουσαν άλλη στιγμή και όχι τώρα η επιλογή μου θα ήταν κάτι με αρκετά γκολ, αλλά ελέω Boxing Day πιστεύω σε λίγα γκολ και γι’ αυτό θα επιλέξω για τα σημερινά προγνωστικά το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.91 από την Novibet. 

ΥΓ: Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει στήλη πριν την αλλαγή του έτους. Εγώ σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς του καθενός. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του νέου έτους. Καλή χρονιά σε όλους! 

Μονό
17:00
Σαουθάμπτον - Τότεναμ
2-3 goal
1.91
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις