Χριστουγεννιάτικο 9.10 στην Πορτογαλία

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο Κύπελλο Πορτογαλίας και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα έχει ο Funbetάκιας με αποδόσεις που κολάζουν.

Τελευταία σχολική ημέρα σήμερα και από αύριο όλοι σε μουντ εορτών και Χριστουγέννων. Δεν γίνεται να μην κάνω εμφάνιση με προγνωστικά πριν το Σαββατιάτικο τραπέζι, το οποίο πρέπει να είναι γεμάτο. Γι’ αυτό και στη σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με αποδόσεις που κολάζουν στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Πόρτο υποδέχεται τη Μπενφίκα απόψε. Μέγα ντέρμπι της χώρας, το οποίο δύσκολα θα μείνει σε γιορτινό και χαρούμενο κλίμα. Τα νεύρα είναι πολλά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Διαμαρτυρίες. Και αν μη τι άλλο αποβολές. Δύο κόκκινες στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους. «Φτωχή» κατάσταση, ώρα για… δράση και αλλαγές.

Ποια τα δεδομένα της αναμέτρησης; Αρχικά, οι προπονητές των δύο ομάδων είναι τιμωρημένοι και θα αναλάβουν οι βοηθοί. Κατά δεύτερον, διαιτητής ο Φάμπιο Βερίσιμο, ετών 38 και με μπόλικη εμπειρία. Σε 300 παιχνίδια έχει βγάλει 49 κίτρινες, άλλες τόσες κόκκινες, καθώς και 94 πέναλτι.

Στα προγνωστικά μου επιλέγω να εκπλήξω κόσμο. Θα ασχοληθώ με κόκκινες, καθώς εκτιμώ πως δεν θα λείψουν τα νεύρα. Κύπελλο είναι, όποιος περάσει θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα. Βασική επιλογή ο καταλογισμός μιας κόκκινης στο 2.60, αλλά και δυνατή φανμπετιά αποτελεί το 9.10 του over 1,5 στις κόκκινες. 

Καλές γιορτές και καλές… κλωτσές να ευχηθώ. Κι αν βγει το 9.10; Μην με ψάξετε; Εφυγα αυθημερόν για Χριστούγεννα με κοκτέιλ σε παραλία.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

 

Μονό
22:45
Πόρτο - Μπενφίκα
Καταλογισμός κόκκινης
2.60
BET: 10 units
Fun bet
22:45
Πόρτο - Μπενφίκα
Over 1,5 κόκκινες κάρτες
9.10
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις