Με κίνητρο και στατιστική στα προγνωστικά Ολλανδίας

προγνωστικά Ολλανδίας

Προγνωστικά Ολλανδίας: Η Φίτεσε ψάχνει ανάκαμψη και έχει σύμμαχο τις απουσίες της Τσβόλε. Γράφει ο Nikolas Kappa.

Καλημέρα κουβανέζικο πλήθος! Ξεκίνα το εορταστικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων τα περισσότερα πρωταθλήματα. Και θα ξεκινήσουμε το άρθρο αυτό με τα αγαπημένα προγνωστικά Ολλανδίας.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Με κίνητρο οι μεν, με απουσίες οι δε

Στο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, η Φιτέσε υποδέχεται την Τσβόλε. Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, είναι ευρέως γνωστό ότι έχουν πολύ μικρές πιθανότητες να παραμείνουν στην Eredivisie. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει ήδη υποβιβαστεί. Επίσης, ένα γεγονός το οποίο ενισχύει την ροπή προς την νίκη των κιτρινόμαυρων, είναι απουσίες σε όλες τις γραμμές από τους σημερινούς φιλοξενούμενους.

Με κίνητρο και στατιστική στα προγνωστικά Ολλανδίας

Τουναντίον, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η Φιτέσε στραβοπάτησε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτα. Συγκεκριμένα από εκεί που προηγούνταν με 0-2, ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από την σαφέστερα πιο αδύναμη Σπάρτα. Στα προγνωστικά του σημερινού παιχνιδιού, αναμένουμε όλοι την ανάκαμψη της. Αυτό καθώς με νίκη σήμερα εδραιώνει τη θέση της στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου από το πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Στατιστική, στατιστική και πάλι στατιστική

Γνώμονας της επιλογής μας θα είναι η ύπαρξη ενός trend. Trend το οποίο στα μάτια μου φαντάζει ένας δάκτυλος τοποθετημένος κατάλληλα, ώστε να «στρωθούν» οι αποδόσεις για αυτή την επιλογή. Προκειμένου να εξηγηθώ – στα έως τώρα εντός έδρας παιχνίδια της Φιτέσε, έχει σκοράρει 9 τέρματα σε οκτώ αναμετρήσεις. Αυτό το γεγονός μας υποδεικνύει ότι σκοράρει στην έδρα της κατά μέσο όρο με 1,1 γκολ ανά παιχνίδι. Παρόλα αυτά η εικόνα της είναι τελείως διαφορετική εάν δούμε τα πέντε τελευταία παιχνίδια τα οποία έχει δώσει στην έδρα της! Τα εννέα τέρματα τα οποία έχει σκοράρει στα εντός έδρας παιχνίδια, έχουν σημειωθεί σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις. Αυτομάτως, μας υποδεικνύει ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια σκοράρει με μέσο όρο 1,8 γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη Τσβόλε, σε οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει δεχτεί 20 γκολ, ήτοι 2,5 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ έχει σημειώσει μία ισοπαλία και 7 ήττες. Τέλος στα τελευταία έξι παιχνίδια η Φιτέσε τυγχάνει μέσο όρο 6 κόρνερ, ενώ η Τσβόλε σε αντίστοιχο δείγμα δέχεται 4 κόρνερ. Συνεπώς θα κινηθούμε με το over 3,5 κόρνερ της γηπεδούχου σε ένα combo bet που συνδυάζει όλες τις παραπάνω επιλογές από τη Stoiximan.

Combo bet
19:45
Φιτέσε - Τσβόλε
1 & over 1,5 γκολ Φιτέσε & over 3,5 κόρνερ Φιτέσε
2.05
BET: 34 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις