Μίλαν – Νάπολι: Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία

Μίλαν - Νάπολι: Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία

Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία και το bet of the day δεν θα μπορούσε να απουσιάζει

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι και αυτή τη φορά αναλύει το Ιταλικό ντέρμπι, Μίλαν – Νάπολι και βγάζει προγνωστικά.

  • Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο), (80.018), Μιλάνο
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία, τουλάχιστον των τελευταίων 30 ετών, δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις έληξαν με νικητή τη φιλοξενούμενη ομάδα.
  • Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις, ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχαμε τέσσερις νίκες της Νάπολι, δύο της Μίλαν και τέσσερις ισοπαλίες.

 

Μίλαν

 Ρεπορτάζ: Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Μίλαν δεν είναι καλή. Έπεσε από την κορυφή στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Γενικότερα έδειξε πως δεν έχει βάθος στο ρόστερ. Ζορίζεται κόντρα στις ομάδες που παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο και διαθέτουν τεχνίτες. Αυτό φάνηκε και στις ήττες από την Φιορεντίνα και την Σασουόλο. Χρειάζεται όμως την νίκη στο ντέρμπι για λόγους γοήτρου, ψυχολογίας και για να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή.

 Απουσίες: Καλάμπρια, Καέρ, Πλιτζάρι και Ρέμπιτς είναι σταθερά εκτός. Αμφίβολοι οι Λεάο και Πελέγκρι, καθώς και ο Τεο Ερνάντεζ

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαϊνιάν – Καλούλου, Τομόρι, Ρομανιόλι, Μπάλο – Τούρε – Κεσί, Τονάλι, Μεσσίας, Ντίαζ, Σαελεμάεκερς – Ζλάταν

 Stat attack: Επαληθεύθηκε η επιλογή 2-3 γκολ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Νάπολι

 Ρεπορτάζ: Η Νάπολι έκανε μία αγωνιστική κοιλιά και τώρα αναμένεται να δώσει τα πάντα για να ανακάμψει. Κόντρα στην Έμπολι ήταν τρομερά άτυχη και σίγουρα έχει πεισμώσει. Το πρωτάθλημα το έχει πιστέψει όλη η πόλη και πλέον δεν μπορεί κανένας να παρατήσει την προσπάθεια. Έχει δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, στην τρίτη καίγεται.

Απουσίες: Μακροχρόνια εκτός οι Κουλιμπαλί και Λομπότκα. Εκτός για σήμερα οι Ελμάς, Ινσίνιες, Οσίμεν, Μάριο Ρούι και Ρουίζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Οσπίνα – Μάλκουιτ, Ραχμάνι, Ζέζους, Ντι Λορέντσο – Ανγκουίσα, Ντέμμε, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Λοθάνο – Μέρτενς

 Stat attack: Οι έξι, από τις επτά, τελευταίες αναμετρήσεις της είχαν over 3,5 γκολ

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

προγνωστικά

 Είναι δύσκολη αναμέτρηση για πολλούς λόγους. Σίγουρα βλέπω γκολ και σίγουρα βλέπω την Νάπολι να μην φεύγει με άδεια χέρια. Πρώτη πρόβλεψη το Χ2 & over 1,5 που πληρώνει 2.05, στην Winmasters. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Μέρτενς, στο 2.73, στην ίδια εταιρεία.

Combo
21:45
Μίλαν - Νάπολι
Χ2 & over 1,5
2.05
Σκόρερ
21:45
Μίλαν - Νάπολι
Μέρτενς να σκοράρει
2.73
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις