Εμπιστοσύνη ξανά στους φιλοξενούμενους

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην Ιταλία η Έμπολι θέλει να συνεχίσει το καλό εκτός έδρας σερί της. Στο Βέλγιο, η αμυντική αστάθεια της Λιρς θα της κοστίσει.

Καλημέρα σε όλους. Εδώ και σήμερα να συνεχίσουμε τον μαραθώνιο του στοιχήματος. Εχθές ήμασταν άτυχοι και μιλάμε, κυρίως, για το ιταλικό παιχνίδι της Β’ κατηγορίας, καθώς αφού πήγε οριακά στα γκολ που το προτείναμε, ήμασταν 100% σίγουροι πως θα «σπάσει» στις καθυστερήσεις. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι τα έχουμε δει πολλές φορές αυτά τα έργα, κάποτε μας συγκινούσαν, τώρα όχι πλέον. Οπότε αφού μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας από την Αβάνα, πάμε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί παρεούλα και σήμερα για τα προγνωστικά μας.

Δύο ταξιδάκια θα κάνουμε μπαμ-μπαμ με Ryanair σε Βέλγιο και Ιταλία.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Λιρς Κέμπενζονεν – RWD Μόλενμπεϊκ

Προβληματίζει η ομάδα της Λιρς, η οποία δεν έχει νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού δέχεται γκολ από κάθε καρυδιάς καρύδι. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αφήνει πολλά αμυντικά κενά. Το έχει εύκολο το γκολ και αν θέλει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της RWDΜ.

Τους φιλοξενούμενους τους βρίσκουμε σε καλό φεγγάρι, είναι πιο δεμένη ομάδα και πιο σταθερή από τη Λιρς. Τους 14 βαθμούς από τους 20 που έχουν τους έχουν πάρει μακριά από την έδρα τους και κάτι ανάλογο μπορούν να κάνουν και σήμερα και θα τους στηρίξουμε για τα προγνωστικά μας.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Σπέτσια – Έμπολι

Θα ξεκινήσουμε από τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά, μιας και είναι σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Παίζουν πολύ καλύτερα και απελευθερωμένα εκτός έδρας και αυτό φάνηκε περνώντας από τις δύσκολες έδρες της Γιουβέντους και, τελευταία, της Νάπολι. Συνεχίζουν και στον θεσμό του κυπέλλου, αφού ξεπέρασαν την Τετάρτη το δύσκολο εμπόδιο της Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ. Μπροστά τους πλέον η Σπέτσια, η οποία σε πέντε αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό. Στην έδρα της δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, μετρώντας τέσσερις ήττες στο σύνολο των οκτώ αναμετρήσεων. Αρχίζει και δυσκολεύει η κατάσταση πλέον σε ό, τι έχει να κάνει με την παραμονή στη κατηγορία και είναι αναγκασμένη να «χτυπήσει» τέτοια παιχνίδια ειδικά μέσα στην έδρα της.

Μονό
16:00
Σπέτσια - Έμπολι
Χ2 & over 1,5
1.85
BET: 20 units
Μονό
17:00
Λιρς Κέμπενζονεν - RWD Μόλενμπεϊκ
Χ2 & οver 1,5
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις