Ιταλικό μενού Κυριακής με Serie B και Lega Pro

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις δύο μικρότερες κατηγορίες του ιταλικού ποσοφαίρου έχει στην σημερινή του στήλη ο Luca Toni.

Την καλημέρα μου σε όλους τους αναγνώστες από την επαρχία Πιεμόντε και την πόλη της Αλεσάντρια. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το κυριακάτικο ταξίδι μας στα ιταλικά γήπεδα και την αρχή θα κάνουμε από το «Τζουσέπε Μοκαγκάτα», το κλουβάκι 6.000 θέσεων της τοπικής ομάδας. Στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα η ανεβασμένη εσχάτως Αλεσάντρια με 17 πόντους, απέχει μόλις τρεις από τη σωτηρία και τη 15η θέση, εκεί όπου βρίσκεται όλως παραδόξως η φιλοξενούμενη Πάρμα.

Ως δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό ξεκίνησε το ταξίδι της στη Serie B η Αλεσάντρια, με ενθουσιασμό μετά και την επεισοδιακή της άνοδο μέσω των play-off. Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες και σημαντικές προσθήκες, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και πλέον παλεύει στα ίσα για την παραμονή. Καταγράφει ρεκόρ 5-2-10 (19-27) και προέρχεται από το θρίαμβο 0-4 στο Ρέτζιο Καλάμπρια επί της Ρετζίνα. Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στην Πάρμα.

Για τους «παρμέντσι» δεν υπάρχουν λόγια φέτος. Αποτελούν το κορυφαίο όνομα της Serie B καθώς διαθέτουν την πιο βαριά φανέλα (27 παρουσίες στη Serie A και κατάκτηση 3 ευρωπαϊκών τίτλων) και ξεκίνησαν ως το νούμερο ένα φαβορί για την άνοδο. Ενίσχυσαν σημαντικά το ρόστερ με σπουδαία ονόματα όπως ο Τζίτζι Μπουφόν και ο Βάσκεζ της Σεβίλλης και κατέληξαν να βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό. Η Πάρμα βγάζει σημάδια βελτίωσης με τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο, μετά την αποπομπή Μαρέσκα, αλλά παρόλα αυτά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Με 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία, αγνοεί τη νίκη από 1/11!

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Εκτιμώ πως η ποιοτική διαφορά και το βάρος της φανέλας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ευκαιρία για την ιστορική Πάρμα να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και για εμάς να πληρωθούμε το 2.45 του διπλού στη Fonbet, το οποίο έχω ήση αγοράσει.

Επόμενη στάση στη Λομβαρδία και το «Μάριο Ριγκαμόντι», εκεί όπου η Μπρέσια του Πίπο Ιντζάγκι υποδέχεται την Τσιταντέλα. Από το νικηφόρο 0-2 στην έδρα της Σπάλ έρχεται η «λεονέσα» που είναι δεύτερη με 33 βαθμούς, απέχοντας μόλις 2 από την Πίζα που προπορεύεται με 35. 10-3-4 ο φετινός απολογισμός, με την κορυφαία εκτός έδρας επίδοση της Serie B να την κρατά ζωντανή στη μάχη της ανόδου. Έβδομη θέση και 8-4-5 για την αήττητη εδώ και 5 ματς Τσιταντέλα, που μακριά από το «Τομπολάτο» έχει συμπεριφορά μικρομεσαίας ομάδας.

Θετικό το μομέντουμ αμφοτέρων, δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας και ειδικού βάρους φανέλας (η Μπρέσια μαζί με την Πάρμα αποτελούν τα πιο βαριά χαρτιά της κατηγορίας), θα δώσω προβάδισμα στην έδρα παίρνοντας όμως και την απαραίτητη κάλυψη. Το 1Χ & over 1,5 η ιδανική επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος, βασιζόμενος κυρίως στην ευχέρεια που διακρίνει τη γηπεδούχο στο σκοράρισμα.

Συνεχίζουμε με δύο επιλογές από την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Ιταλίας. Αρχικά πάμε στο δεύτερο γκρούπ της Lega Pro, για την αναμέτρηση της Ρετζιάνα με την Τεράμο. Στην πρώτη θέση της κατάταξης η Ρετζιάνα, ισόβαθμη στους 42 βαθμούς με τη Μόντενα. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία με 12-6-0 και τέρματα 32-10 και καλπάζει προς την άνοδο. Φιλοξενεί τη 15η σε σύνολο 20 ομάδων Τεράμο που έχει πετύχει μόλις 4 νίκες σε 18 αγωνιστικές (4-7-7 με τέρματα 18-30) και αποδυναμώνεται μακριά από το σπίτι της. Βάση ο άσος στα προγνωστικά στοιχήματος.

Τελευταία στάση για σήμερα στο τρίτο γκρουπ της Lega Pro και την αναμέτρηση της Καταντζάρο με τη Βιμπονέζε. Πέμπτη η γηπεδούχος με 8-7-3, τέρματα 25-12 και έδρα λαιμητόμο, βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου και σε μεγάλη φόρμα. 19η και προτελευταία η Βιμπονέζε με 2-7-9 (12-24 τα γκολ, 1 βάζει 2 τρώει). Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων. Επιλογή και εδώ ο άσος στα προγνωστικά στοιχήματος, θα συνδυαστεί με αυτόν της Ρετζιάνα σε μια δυάδα διπλασιασμού.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
15:00
Αλεσάντρια - Πάρμα
2
2.45
BET: 10 units
Μονό
15:00
Μπρέσια - Τσιταντέλα
1X & over 1,5
1.78
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
15:30
Καταντζάρο - Βιμπονέζε
1
1.40
18:30
Ρετζιάνα - Τεράμο
1
1.43
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις