Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν το δρόμο

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Τελείωσε η διαβολοβδομάδα της Euroleague και ο Παναγιώτης Δογαντζής ασχολείτε με τη γερμανική BBL.

Καλημέρα σε όλους. Τελείωσε η διαβολοβδομάδα της Euroleague και εμείς θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μπάσκετ με τη BBL.

Γκέτινγκεν vs Μέρλινς

Ξεκινάμε με την 11η αγωνιστική της BBL και την αναμέτρηση της Γκέτινγκεν (6-3) με τους Μέρλινς (6-4). Η Γκέτινγκεν έκανε τα εύκολα δύσκολα και κέρδισε τη Μιτελντόιτσερ με 91-90. Μετά την αποχώρηση των Ντίκι και Μπράιαντ δεν προχώρησε σε άλλες προσθήκες. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα ο Μάριος Γιώτης. Θα στηριχτεί και πάλι σε 7 παίκτες και 2 από την ομάδα νέων.
Από την άλλη, οι Μέρλινς ήταν σπουδαίοι και κέρδισαν την Λούντβιγκσμπουργκ με 72-61. Για άλλο ένα ματς ο Ντ. Τζ. Σορτς ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους. Στα πλαίσια του Europe cup κέρδισαν την Αντβέρπ με 91-86 σβήνοντας έτσι την εντός έδρα ήττα από την Ρέτζιο Εμίλια.
Εκτίμηση: Η Γκέτινγκεν έχει πάρει σημαντικές νίκες στα παιχνίδια που έχει δώσει. Τώρα ,παρά την νίκη επί της Μιτελντόιτσερ, περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτό συμβαίνει λόγω του ελλείματος ποιότητας που προέκυψε από τη φυγή κομβικών παικτών. Ευκαιρία να χτίσει σερί η ομάδα του Κράιλσχάιμ και εμείς θα πάρουμε τη νίκη τους.

Γκίσεν vs Βόννη

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Γκίσεν (3-7) με τη Βόννη (7-3). Η Γκίσεν ηττήθηκε από την Κέμνιτζ με 75-82. Ο Τ. Τζ. Γουίλιαμς ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους. Συνεχίζει να αγωνίζεται με 7 παίκτες καθώς, η διοίκηση δεν δίνει άλλα χρήματα για μεταγραφές.
Από την άλλη, η Βόννη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, κερδίζοντας για 5η σερί φορά. Αυτή τη φορά θύμα της ήταν η Χάιντελμπεργκ την οποία κέρδισε με 87-70. Ο Σκάιλερ Μπόουλιν ήταν εξαιρετικός με 24 πόντους. Παίρνει πολλά πράγματα από σχεδόν όλους τους παίκτες ενώ επιθετικά με τους Κάρτραϊτ και Μπόουλιν να μοιράζουν κατά μέσο όρο 11 ασίστ για 3 λάθη έχει βρει μια σταθερά.
Εκτίμηση: Ακλόνητο φαβορί η Βόννη στην αναμέτρηση. Η Γκίσεν αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της και αυτή η αναμέτρηση δεν είναι κυκλωμένη στο πινακάκι της. Εμείς θα πάρουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Κέμνιτζ vs Μπάμπεργκ

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Κέμνιτζ (6-4) με τη Μπάμπεργκ (5-5). Η Κέμνιτζ κέρδισε, πιο εύκολα από ότι δείχνει η διαφορά, τη Γκίσεν με 82-75. Ο Ντάριον Άτκινς ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.
Από την άλλη, η Μπάμπεργκ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καθώς έχει 5 ήττες στα τελευταία 6. Τελευταία ηττήθηκε από την Μπαϊρόιτ με 84-87. Διασώθηκε μόνο ο Τράις Σίμπσον με 21 πόντους. Απομακρύνθηκε ο κόουτς Ροϊζάκερς. Στη θέση του ήρθε ο καλύτερος προπονητής του BCL το 2020, Όρεν Αμιέλ που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Απέκτησε τον ψηλό, Ακίλ Μίτσελ.
Εκτιμηση: Η Κέμνιτζ είναι ομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Από την άλλη, η Μπάμπεργκ δείχνει ομάδα που θέλει να βελτιωθεί. Γι’ αυτό το λόγο κάνει διορθωτικές κινήσεις. Το διπλό σε απόδοση διπλασιασμού μας ελκύει και θα το βάλουμε στα προγνωστικά μπάσκετ.

Βούρτζμπουργκ vs Τάουερς

Τέλος θα βάλουμε στην αναμέτρηση της Βούρτζμπουργκ (3-7) με τους Τάουερς (6-4). Η Βούρτζμπουργκ συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσεις και ηττήθηκε για 5η σερί φορά, αυτή τη φορά από τη Μπραουνσβάιγκ, με 86-87. Ο νεοφερμένος Γκίελο ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους.
Από την άλλη, οι Τάουερς ηττήθηκαν από την Ουλμ με 74-78. Στα πλαίσια του Eurocup έβγαλαν αντίδραση και πήραν σπουδαία νίκη επί της Λοκομοτίβ-Κουμπάν με 100-82. Ο Τζέιλον Μπράουν ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους.
Εκτίμηση: Άλλη κλάση οι Τάουερς που πλέον αγωνίζονται σαν ομάδα Eurocup. Η Βούρτζμπουργκ δεν μπορεί να ακολουθήσει ποιοτικά τους Τάουερς. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε πολλούς πόντους στην αναμέτρηση. Εμείς θα στηριχτούμε στην ποιότητα της ομάδας του Αμβούργου.
Δυάδα απόδοσης 2.13
19:00
Γκέτινγκεν - Μέρλινς
2 (+4,5)
1.47
19:00
Γκίσεν - Βόννη
2
1.45
BET: 25 units
Μονό
21:00
Κέμνιτζ - Μπάμπεργκ
2
2.18
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00
Κέμνιτζ - Μπάμπεργκ
2 (+6,5)
1.52
21:00
Βούρτζμπουργκ - Τάουερς
2
1.58
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις