Να κλείσει εντυπωσιακά το 2021

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Αγκόρτζα, για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ για το 2021.

Ο «δικέφαλος του βορρά» το προηγούμενο διάστημα πέρασε μια… «κρίση» με συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις. Επέστρεψε στις νίκες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά με την Λαμία για το πρωτάθλημα, ενώ βρήκε για τα καλά τον εαυτό του στα Γιάννενα μεσοβδόμαδα, όπου απέδρασε με 0-4.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να βγαίνει απο την τρομερά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν και βήμα βήμα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του. Είναι αλήθεια πως πλέον έχει μείνει αρκετά πίσω στην μάχη για τον τίτλο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνει αυτές τις εμφανίσεις. Για τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, εκτός του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ο Κούρτιτς ο οποίος αποδεικνύει την αξία του και τα αρκετά χρόνια παρουσίας στην Serie A.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον Βόλο μετά την νίκη στο 91′ μεσοβδόμαδα, απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα καλό σύνολο και αρκετά επικίνδυνο, κάτι το οποίο το απέδειξε και στον αγώνα αλά Premier League με το 6-2 απέναντι στον Ατρόμητο.

Δεν πιστεύω πως ο Αστέρας θα μπορέσει να ανακόψει τον «δικέφαλο του βορρά» σε αυτή την αντεπίθεση που ξεκίνησε αρχής γενομένης από την πρόκριση απέναντι στην Λίνκολν, στην Τούμπα απέναντι στην Λαμία και τέλος στα Γιάννενα απέναντι στην τοπική ομάδα. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα βρει γκολ απο νωρίς αλλά και ίσως πάμε σε μεγάλο σκορ. Οι κυπελλούχοι Ελλάδος θα θέλουν να κλείσουν εντυπωσιακά μια ομολογουμένος δύσκολη χρονιά. Για αυτό, στα προγνωστικά θα πάμε στο 1 & οver 2,5 σε απόδοση 2.45.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
1 & οver 2,5
2.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις