Ολοκλήρωση «διαβολοβδομάδας» με δυάδες

προγνωστικά μπάσκετ

Σε δύο δυάδες, στο φινάλε της «διαβολοβδομάδας» από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague ποντάρει ο Στυλιαράς στα προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Euroleague και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που επέλεξα.

Χαμηλά τα lines των ψηλών

Η Άλμπα υποδέχεται στο Βερολίνο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία προέρχεται από την πολύ βαριά ήττα από την Ούνιξ στη Μόσχα με 67-88. Η ομάδα του Ιτούδη διαθέτει παιχταράδες στο ρόστερ της και σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση κόντρα στους Γερμανούς. Ένας εξ’ αυτών, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δείχνει να ξεπερνάει σιγά σιγά τον τραυματισμό του και να βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Απέναντι στην Άλμπα πιστεύω πως θα έχει εύκολο έργο, αφού οι γηπεδούχοι ναι μεν διαθέτουν ψηλά κορμιά, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατά όσο ο «Μίλου». Επιλογή οι over 9,5 πόντοι του Σέρβου σέντερ.

Από το ίδιο παιχνίδι θα κρατήσω και το over 82,5 πόντων της ΤΣΣΚΑ. Οι παίκτες των Ρώσων διαθέτουν τέτοια ποιότητα και τέτοιο ταλέντο που αν παρουσιαστούν σοβαροί, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από την αδύναμη Άλμπα. Περιμένω την ομάδα του Ιτούδη να ξεσπάσει σε αυτή του Γκονζάλες.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με τα ειδικά στο «Πριγκιπάτο»

Στο «Πριγκιπάτο» η Μονακό θα φιλοξενήσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Επέστρεψε στις νίκες η Ζενίτ κερδίζοντας εκτός έδρας τη Βιλερμπάν με 61-71. Ντεμπούτο στον πάγκο της Μονακό με νίκη για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, αφού η ομάδα του επιβλήθηκε στην παράταση της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 98-107. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με το over 5,5 πόντων του Αρτούρας Γκουντάιτις. Μπορεί ο Λιθουανός σέντερ να μην κάνει καλές εμφανίσεις τελευταία, όμως κόντρα στην Μονακό θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά διότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν βαριά κορμιά, όπως οι Μοντεγιούνας και Χολ. Φέτος ο Γκουντάιτις σκοράρει 5,9 πόντους ανά ματς, ενώ έχει επιβεβαιώσει το over 5,5 σε 10/15 παιχνίδια στην Euroleague.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι μου αρέσει ακόμα ένα ειδικό παίκτη. Ευνοημένος από την έλευση του καινούριο προπονητή για την Μονακό φαίνεται πως είναι ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός  φόργουορντ αγωνίστηκε 30 λεπτά κόντρα στην Ζαλγκίρις και σκόραρε 19 πόντους, ενώ γενικότερα φέτος πετυχαίνει 11,6 πόντους κατά μέσο όρο. Στα 5/8 ματς που έχει αγωνιστεί με την Μονακό, έχει ξεπεράσει τους 10 πόντους παίρνοντας πολλές προσπάθειες επιθετικά. Πάμε με το over 10,5 πόντων του Μπέικον.

 

 

Δυάδα απόδοσης 3.06
20:00
Άλμπα Βερολίνου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μιλουτίνοφ over 9,5 πόντοι
1.75
20:00
Μονακό-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Γκουντάιτις over 5,5 πόντοι
1.75
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 3.27
20:00
Άλμπα Βερολίνου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΤΣΣΚΑ over 82,5 πόντοι
1.87
20:00
Μονακό-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μπέικον over 10,5 πόντοι
1.75
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις