Super League: Previews και σημεία για τη 15η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 15ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 15ης αγωνιστικής

Η Super League ρίχνει αυλαία για το 2021, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να βάζουν στοπ ενόψει Χριστουγέννων. Σπάνια μου αρέσουν οι εν λόγω αγωνιστικές, καθώς συνήθως είναι τελείως αντιστοιχηματικές. Παρόλα αυτά πάμε στο ρεζουμέ, με όλα τα στοιχεία παρακάτω.

18/12 (19:30) Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Παναιτωλικός: Ήταν καλύτερος του Αστέρα, έκανε ακόμα μια καλή εμφάνιση, αλλά το φετινό «χούι» του συνεχίστηκε. Όχι μόνο δε πήρε το βαθμό, αλλά έφυγε με άδεια χέρια με το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Απόντες οι Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας (μέσοι). Αμφίβολοι οι Κορνήλιους (στόπερ), Μόρσεϊ (μέσος). Επιστρέφει ο Ντουάρτε (μέσος).

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ατρόμητος: Σε ακόμη ένα ματς με «μεγάλο» αντίπαλο φάνηκε πόσο «λίγος» είναι φέτος. Δεν απείλησε ποτέ τον Ολυμπιακό, χωρίς αρχή, μέση και τέλος γενικότερα στο παιχνίδι του. Παραμένει πάνω από τον Απόλλων στη βαθμολογία της Super League, αλλά με δύο ματς περισσότερα. Εκτός οι Γκαλβάο (στόπερ), Κλωναρίδης (μεσοεπιθετικός), Κωτσόπουλος (επιθετικός).  Αμφίβολοι οι Γιαννιώτης (τερματοφύλακας), Καρτάλης (μέσος). Επιστρέφει ο Σάλομον (μέσος).

Εκτίμηση: Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πλέον το ότι δε μπορεί να σταυρώσει νίκη ο Παναιτωλικός. Το παράδοξο είναι πως παίζει σταθερά πολύ καλό ποδόσφαιρο, οπότε το φεγγάρι του θα το βρει κάποια στιγμή. Καλύτερο τάιμινγκ θεωρώ δεν υπάρχει απέναντι σε ένα τραγικό Ατρόμητο, που αγωνιστικά δεν έχει να επιδείξει το παραμικρό. 

19/12 (15:00) Ολυμπιακός – Λαμία 

Ολυμπιακός: Βάλσαμο αποδείχτηκε ο Ατρόμητος, στο πληγωμένο Ολυμπιακό, μετά τις εμφανίσεις με Άντβερπ και Άρη. Πανεύκολη νίκη για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιδιώξουν να κλείσουν ιδανικά το 2021 στη Super League. Μόνη αγωνιστική εκκρεμότητα αυτή του Βαλμπουενά.

Λαμία: Ματς με το Βόλο φυσικά και θα γινόταν «ροντέο», αλλά οι Βοιωτοί βρήκαν τρόπο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και να ισοφαρίσουν. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορούσε να πάει και στις δύο πλευρές, αλλά ο βαθμός κρίνεται εν τέλει θετικός. Απόντες οι Καραμάνος, Μανούσος (επιθετικοί), Μπεχαράνο (μέσος).

Εκτίμηση: Φυσικά δε τίθεται θέμα φαβορί, με τις παρούσες συνθήκες ο Ολυμπιακός θα το πάρει το ματς εύκολα ή δύσκολα. Η Λαμία αποτελεί μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τον δυσκολεύει. Ο Ολυμπιακός είναι ανεξήγητα σφιγμένος μπροστά στο κοινό του. Πολυπαιγμένο φέτος το Χ ημίχρονο, άσσο τελικό, αλλά για εκεί πάει η ιστορία. 

19/12 (19:30) ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Με ίσως τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση διέσυρε το τοπικό ΠΑΣ με το ευρύ 4-0, κάνοντας μετά από τρεις μήνες δεύτερη σερί νίκη. Αρχίζει χτίζει κυρίως ψυχολογία ο δικέφαλος του Βορρά. Απόντες οι Ροντρίγκο, Βιερίνια, Τέιλορ (μπακ), Ελ Καντουρί (μέσος). Αμφίβολος ο Κρέσπο (στόπερ), επιστρέφει ο Μίτριτσα (εξτρέμ).

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Αστέρας Τρίπολης: Δεν έπεισε σε ακόμη ένα ματς ο Αστέρας, αλλά βρήκε τρόπο να πάρει ένα ανέλπιστο, βάσει εικόνας, τρίποντο. Σταθερά στο κυνήγι της 6αδας, αλλά πρέπει να βελτιώσει αρκετούς τομείς. Αμφίβολοι οι Καπίγια, Σανταφέ (μέσοι), Αλί Μπαμπά (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφει ο Καστάνιο (στόπερ).

Εκτίμηση: Αρχίζει να χτίζει χαρακτήρα, μέσα από σταθερά καλύτερες εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας πάντα προβληματίζει το δικέφαλο, αλλά δε τον λες και φόβητρο, ειδικά με τη μπάλα που παίζει και τις φάσεις που δέχεται. Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κλείσει θετικά το 2021, με μια επικράτηση από ημίχρονο. 

19/12 (19:30) Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Του έκατσε καλά η αναβολή του ματς με τον Απόλλων, έτσι έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για το φινάλε του 2021. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, καθώς Σένγκεφελντ, Πούγγουρας και Σαρλίγια (στόπερ) είναι ξανά διαθέσιμοι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και ο ΠΑΟΚ τον διέσυρε με το ευρύ 4-0. Πολλά τα στραβά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά ίσως λειτουργήσει ευεργετικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός οι Οικονομόπουλος (μπακ), Κόντε (επιθετικός), επιστρέφουν οι Καραχάλιος (μέσος), Περέα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σταθερά καλός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός στο σπίτι του, μόλις μια ήττα εκτός έδρας ο ΠΑΣ. Κακός δαίμονας του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια, σίγουρα δε θα θέλει να τη ξαναπατήσει όπως με το ΠΑΟΚ. Σφιχτό αναμένω το εν λόγω παιχνίδι, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να με καλύπτει. 

20/12 (19:30) ΑΕΚ – ΟΦΗ

ΑΕΚ: Ακόμη μια καλή εμφάνιση από την ένωση, που συμπλήρωσε τέταρτο σερί ματς (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) με απαραβίαστη εστία. Είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά αυτό που μετράει είναι η αμυντική προσήλωση που επιδεικνύει.  Απόντες οι Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), Γαλανόπουλος (μέσος).

ΟΦΗ: Καλύτερος από τον Άρη στο 1ο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε κιόλας. Μαζεύτηκε στο δεύτερο, καλύτερος ο Άρης με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Απόντες οι Σωτηρίου (τερματοφύλακας), Ουές (μπακ), Διαμαντής (στόπερ), Νέιρα (μέσος), Ντουρμισάι (επιθετικός).

Εκτίμηση: Πιο δύσκολο το παιχνίδι, από ότι μαρτυρούν οι αποδόσεις. Με τους Κρητικούς να έχουν τρομερή συνέπεια ειδικά εκτός έδρας, αλλά να μη νικάνε κιόλας. Αμυντικά δείχνει να βρίσκει γιατρειά η ΑΕΚ, έχει βάση ενδεχόμενη νίκη της με χαμηλό σκορ. 

20/12 (19:30) Άρης – Ιωνικός 

Άρης: Δεν ήταν καλύτερος του ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος και πήρε τη πολύτιμη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ισοπαλία, με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Απών ο Τζέγκο (μέσος), αμφίβολος ο Μπερτόλιο (μέσος).

Ιωνικός: Το πάλεψε και με την ΑΕΚ, απείλησε ελάχιστα, εν τέλει παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Πλήρως ικανοποιημένοι οι νεοφώτιστοι στο πρώτο γύρο, ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Επιστρέφουν Μύγας (στόπερ), Ρομαό (μέσος), αμφίβολος ο Τουράμ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι οι Θεσσαλονικείς, επιθετικά δε τους βγαίνουν τα παιχνίδια. Ο Ιωνικός είναι ομάδα ψυχολογίας, αν δει ότι τον παίρνει ανεβάζει στροφές. Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, έχει αξία  το γκολ μετά το 28′. 

Μονό (18/12)
19:30
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
1
2.59
BET: 5 units
Μονό (19/12)
15:00
Ολυμπιακός - Λαμία
Χ ημιχ. / 1 τελ.
4.00
BET: 5 units
Μονό (19/12)
19:30
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
1 ημιχ. /1 τελ.
2.25
BET: 5 units
Μονό (19/12)
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ ημίχρονο
2.16
BET: 5 units
Μονό (20/12)
19:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ
1 & under 3,5
1.99
BET: 5 units
Μονό (20/12)
19:30
Άρης - Ιωνικός
Γκολ μετά το 28'
2.06
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις