Αποδόσεις πρωταθλητή: Ο κακός χαμός στη φετινή Volley League

Αποδόσεις

Ο κακός χαμός γίνεται στη φετινή Volley League, τρία τα φαβορί για τον τίτλο. Ποιες οι αποδόσεις πρωταθλητή;

Ο πρώτος γύρος στη φετινή Volley League ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στου Ρέντη με 3-1 του Ολυμπιακού και να βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα. Με τη λήξη του πρώτου γύρου, τρεις ομάδες παλεύουν για την κορυφή, έχοντας διαφορά δύο βαθμών ανά μεταξύ τους. Ποιες οι αποδόσεις πρωταθλητή;

Αποδόσεις πρωταθλητή Volley League

Η νίκη των «Πράσινων» στο ντέρμπι της Δευτέρας, τους έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας με τη λήξη του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου προπορεύεται με 18 βαθμούς στη βαθμολογία, έχοντας παράλληλα εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία, δείγμα των δυνατοτήτων του φετινού ρόστερ. Ωστόσο, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και δη η Winmasters το θεωρεί δεύτερο φαβορί σε απόδοση 3.00.

Το πρώτο φαβορί από την έναρξη της σεζόν έως τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι απογοητεύουν εφέτος, για κάποιο λόγο παραμένουν πρώτο φαβορί. Εχουν μείνει εκτός Ευρώπης, έχουν μείνει εκτός Λιγκ Καπ με δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ και παράλληλα δεν θέλγουν με την απόδοσή τους. Το αρχικό 1.50 της κατάκτησης του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στον διπλασιασμό από τη Winmasters.

Το value for money της κουβέντας είναι ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά είναι εξαιρετικός φέτος. Με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στον Φοίνικα, έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλος. Οι αποδόσεις πρωταθλητή για το δικέφαλο του βορρά εκκίνησαν στο 7.50 και πλέον οι «ασπρόμαυροι» πλασάρονται σε απόδοση 4.50 από τη Winmasters.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις