Τα φώτα στα ντέρμπι της Λάρισας και των Σερρών

προγνωστικά

Προγνωστικά από δύο αναμετρήσεις της Superleague 2, σε Λάρισα και Σέρρες έχει το μενού του Νίκου Κεμανετζή για την Τετάρτη.

Καλημερίζουμε όλα τα φιλαράκια της στήλης! Πηγαίνουμε με σπασμένα φρένα θα λέγαμε μετά το 5/5, αλλά το κεφάλι το έχουμε σκυμμένο και κοιτάμε μόνο πώς θα συνεχίσουμε τα σωστά προγνωστικά.

Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε από τας Σέρρας όπου θα βρεθούμε για να δούμε το ντέρμπι, αλλά φυσικά και την αγαπημένη μας μανούλα. Κυρά Πασχαλία ετοίμασε τους γίγαντες, ρέγγα θα πάρω εγώ! Συγνώμη παιδιά αλλά….! Το τρανζιστοράκι θα είναι ανοιχτό και θα ακούμε και το τι γίνετε στο άλλο ντέρμπι εκεί στην Λάρισα!

Προγνωστικά ΑΕΛ – Αν.Καρδίτσας

Οι γηπεδούχοι με ανατροπή κέρδισαν τον Απ.Πόντου , 3-1 με τον Ογκμπόε να βρίσκει 2 φορές δίχτυα. Βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και αρχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία ,όπως φυσικά αρμόζει και στο ρόστερ που διαθέτει. Πολύ παραγωγική η επιθετική της γραμμή και εκεί θα στηριχθεί το σημείο μας.

Τα παλικαράκια της Καρδίτσας τα πηγαίνουν περίφημα. Ομάδα έδρας εξελίσσεται καθώς όταν βγαίνει απο την πολή της ,είναι μια άλλη ομάδα. Εντός 4/4 νίκες και εκτός 2/2 ήττες, οπότε πιστεύουμε θα έχουν δύσκολο απόγευμα.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Προγνωστικά Πανσερραϊκός – Τρίγλια (Ηρακλής)

Από ρεπό έρχεται η ομάδα των Σερρών ,που ακόμα φωνάζουν για την διαιτησία που είχαν στο τελευταίο εκτός έδρας ματς μέσα στο Καραϊσκάκη μετά την βουτιά που έκανε ο παίχτης των γηπεδούχων και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.Αμυντικά έχουν προβλήματα με τον προπονητή όμως να θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ,όπως λένε οι πληροφορίες μας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφερε άλλη μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β΄ σε ένα κακό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες. Δείχνει πάντως συμπαγής ομάδα και δεν περιμένουμε παρόμοιο ματς με αυτό που είχαν οι 2 ομάδες για το κύπελλο. Η απουσία του Μασούρα πονοκεφαλιάζει πάντως το προπονητή του Γηραιού, που έχει όλα τα φόντα τουλάχιστον να μην χάσει μέσα στον λάκκο των λεόντων όπως αποκαλούν και οι φίλοι του Πανσερραϊκού το γήπεδό τους.
Μονό
15:00
ΑΕΛ- Αν.Καρδίτσας
1Χ & over 1,5
1.95
BET: 15 units
Μονό
15:00
Πανσερραικος - Τρίγλια (Ηρακλής)
Χ2 & under 3,5
1.81
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις