ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Super League: Previews και σημεία για τη 14η αγωνιστική

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Super League: Previews και σημεία για τη 14η αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Super League: Previews και σημεία για τη 14η αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

Αλ Ταβόν σε φόρμα

Αλ Ταβόν σε φόρμα

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super League: Previews και σημεία για τη 14η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 14ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 14ης αγωνιστικής 

Ξεκινά ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας της Super League. Εμβόλιμη αγωνιστική μπροστά μας, με όλους τους «μεγάλους» να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

14/12 (17:15) Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Αστέρας Τρίπολης: Σε κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, πήρε ισοπαλία από την ΑΕΚ και έτσι έκλεισε το πρώτο γύρο στο -6 από την εξάδα. Είχε τις στιγμές του, μπορούσε να «κλέψει» κάτι, αλλά έμεινε για δεύτερο σερί χωρίς γκολ. Επιβεβλημένη η νίκη με το Παναιτωλικό, καθώς έχει και παιχνίδι περισσότερο. Απόντες οι Καστάνιο (στόπερ), Σανταφέ (μέσος). Στο 50/50 ο Σίτο (εξτρέμ).

Παναιτωλικός: Προηγήθηκε με 2-0 του Ιωνικού, όλα έδειχναν νίκη, αλλά ούτε αυτή τη φορά πήρε το ροζ φύλλο. Σταθερά επιθετικό ποδόσφαιρο, δέχεται γκολ με ευκολία, αναζητούν ακόμα αποτελεσματικότητα. Απόντες οι Ντουάρτε, Ντίας, Λιάβας, Βαρόνε (μέσοι).

Εκτίμηση: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Παναιτωλικός ούτε αν νικάει με 2-0 και ο αντίπαλος παίζει με 10.. Δείχνει να ανεβαίνει σταθερά ο Αστέρας, δύο ματς χωρίς γκολ με τις φάσεις που βγάζει είναι πολλά. Μπορούν να συνδυάσουν νίκη με γκολ οι Αρκάδες.

15/12 (17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Το έκανε «ροντέο» με το Βόλο, χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, αλλά έδειξε πως η φετινή χρονιά δεν είναι τυχαία. Ανέβηκε στη τρίτη θέση ο ΠΑΣ και όλα δείχνουν να εξελίσσονται ιδανικά, πλην των απουσιών. Απόντες οι Οικονομόπουλος (μπακ), Καραχάλιος (μέσος), Κόντε, Περέα (επιθετικοί). Στο 50/50 οι Γκαρντάφσκι (μέσος), Μιλιντσεάνου (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Είχε απουσίες, δεν έπαιξε καλά, αλλά έβγαλε κυρίως τσαγανό και πέτυχε μεγάλη ανατροπή κόντρα στη μαχητική Λαμία. Σημαντική νίκη κυρίως σαν ένεση ψυχολογίας. Απόντες οι Κρέσπο (στόπερ), Μιχάι, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Βιερίνια (μπακ), Ελ Καντουρί (μέσος), Μίτριτσα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Απουσίες υπάρχουν και για τις δύο ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί και την σταθερά μέτρια απόδοση. Φυσικά δεν παίζουμε ούτε σε free bet το διπλό σε τιμές του 1.60.Καλύτερα να στηρίξουμε ΠΑΣ σε τέτοιες τιμές, έστω και σε διπλή ευκαιρία.

15/12 (17:15) Λαμία – Βόλος ΝΠΣ

Λαμία: Έπαιξε καλά και κόντρα στον ΠΑΟΚ, προηγήθηκε, αλλά ούτε τώρα πήρε τη νίκη. Σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη, πλησιάσει στο πάτο και πλέον οι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Απών ο Μανούσος (μεσοεπιθετικός), στο 50/50 ο Καραμάνος (μεσοεπιθετικός).

Βόλος ΝΠΣ: Ούτε με υπηρεσιακό είδε «χαϊρι», έξι συνεχόμενα χωρίς νίκη, αν και προηγήθηκε δις στους «Ζωσιμάδες». Καμία διάθεση να πάιξουν άμυνα στο Βόλο και έτσι μονίμως αδικούν την επιθετική τους προσπάθεια. Απών ο Κλέιμαν (τερματοφύλακας), στο 50/50 οι Πουρίτα (μπακ), Μπαριέντος, Τσοκάνης (μέσοι), Φερνάντες (μεσοεπιθετικός).

Εκτίμηση: Ματς κυκλωμένο από μεριάς γηπεδούχων ως το μη χείρον βέλτιστον. Αν δεν πάρουν ούτε τώρα τη νίκη ας αρχίσουν προγραμματισμό για τα πλέι-άουτ. Ο Βόλος δε μαζεύεται ανεξαρτήτως αντιπάλου και κινήτρου, τουλάχιστον αστείο να προσφέρεται το αμφίτερμα σε τιμές διπλασιασμού.

15/12 (19:30) Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Ατρόμητος: Δεν εμφανίστηκε ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μοιραία ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Παραμένει προ τελευταίος στη βαθμολογία της Super League, έχει πολλά να αλλάξει στο δεύτερο γύρο. Απόντες οι Γκαλβάο (στόπερ), Κλωναρίδης (μεσοεπιθετικός), Κωτσόπουλος (επιθετικός). Στο 50/50 ο Καρτάλης (μέσος).

Ολυμπιακός: Δεν ήταν καλός ούτε κόντρα στον Άρη, έναν Άρη που έκανε αναιμική εμφάνιση και απλά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Πήρε τη νίκη με μια στημένη φάση και σωτήρα πάλι το Σισέ. Βέβαια η βαθμολογία λέει +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ και αυτό είναι που μετράει. Στο 50/50 ο Βαλμπουενά.

Εκτίμηση: Δεν πείθει κανέναν ο Ατρόμητος, αν και εντός έδρας μετράει δύο σερί επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός έχει την απόσταση ασφαλείας, αλλά η νίκη απέναντι σε ένα «τελειωμένο» αντίπαλο είναι επιτακτική. Δεν πιάνεται από πουθενά, ίσως αξίζει στοιχηματικά νίκη του Ολυμπιακού με μηδέν παθητικό.

15/12 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός

Απόλλων Σμύρνης: Με οκτώ κρούσματα κορωνοϊού ήταν λογικό και επόμενο να αναβληθεί το ματς με τον ΟΦΗ. Στην ίδια φάση βρισκόμαστε και για το ματς με τον Παναθηαναϊκό, εάν έχουμε διασπορά του ιού. Εάν γίνει το παιχνίδι έχει τις επιστροφές των Μπαξεβανίδη (μαπκ), Λισγάρα (στόπερ).

Παναθηναϊκός: Ήταν καλύτερος του τραγικού Ατρόμητου, θέμα χρόνου πότε θα έμπαινε το γκολ, εν τέλει άνετη νίκη με 2-0. Παραμένει το θέμα της σταθερότητας, αφού συνεχίζει να έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Επιστρέφει ο Χουάνκαρ (μπακ), εκτός οι Πούγγουρας, Σαρλίγια (στόπερ).

Εκτίμηση: Με μεγάλες πιθανότητες να μη γίνει και το εν λόγω παιχνίδι, αλλά μερικές εταιρίες μας προσφέρουν επιλογές. Σε αντίθετη φάση οι δύο ομάδες, δεν βλέπεται να το πούμε ευγενικά ο Απόλλων και έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες πλέον. Ο Παναθηναϊκός αναζητά σταθερότητα, αλλά τα ματς με κατώτερους αντιπάλους έχει τη δυνατότητα να τα καθαρίζει και εύκολα. Έχει αξία νίκη των πράσινων σε συνδυασμό με γκολ.  

16/12 (17:00) ΟΦΗ – Άρης

ΟΦΗ: Αναβλήθηκε το ματς με τον Απόλλων και είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες. Χρόνος για προετοιμασία λοιπόν, για το ματς απέναντι στον Άρη, τον οποίο ξαναβρίσκει στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Απόντες οι Ουές (μπακ), Διαμαντής (στόπερ). Επιστρέφουν οι Βούρος (στόπερ), Μεγιάδο (μέσος), στο 50/50 οι Νέιρα (μέσος), Ντουρμισάι (μεσοεπιθετικός).

Άρης: Αναιμικός, ακίνδυνος, αρκέστηκε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, αλλά εν τέλει δέχθηκε το γκολ της ήττας. Χάθηκε το καλό μομέντουμ στη μάχη που δίνει για την εξάδα. Επιστρέφουν οι Κουέστα (τερματοφύλακας), Καμαρά (επιθετικός). Στο 50/50 οι Σούντγκρεν (μπακ), Μπερτόλιο (μέσος).

Εκτίμηση: Άγνωστο πως θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες και κυρίως οι κιτρινόμαυροι. Δεν αναιρεί η ήττα από τον Ολυμπιακό το μομέντουμ που έχτιζαν, όπως και το ότι ο ΟΦΗ δε χαμπαριάζει από αντιπάλους. Δε νομίζω να δούμε κλειστό παιχνίδι, οι δύο ομάδες το αντίθετο δείχνουν, το αμφίτερμα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

16/12 (19:30) Ιωνικός – ΑΕΚ

Ιωνικός: Δεν τα παράτησε κόντρα στο Παναιτωλικό και επιστρέφει με μια παλικαρίσια ισοπαλία. Σταθερά σε απόσταση ασφαλείας από τους τελευταίους, συνεχίζει να παίζει χωρίς φόβο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Επιστρέφει ο Τουράμ (επιθετικός), απόντες οι Μύγας (στόπερ), Ρομαό (μέσος).

ΑΕΚ: Κράτησε το μηδέν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο ματς με τον Αστέρα. Υπάρχει υπαίτιος και αυτός είναι ο καιρός και το κακό γήπεδο, αλλά η βαθμολογία έγραψε +8 από τον Ολυμπιακό. Απών ο Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), επιστρέφει ο Ανσαριφάντ (επιθετικός), στο 50/50 ο Λιβάι Γκαρσία (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Συνεχίζει να ζορίζει άπαντες ο Ιωνικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Η ΑΕΚ προέρχεται από γκέλα, δε νομίζω να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης απέναντι σε ένα αντίπαλο που τρέφεται από το κατά πόσο θα του δώσεις δικαιώματα. Στοιχηματικά νίκη του δικέφαλου σε συνδυασμό με γκολ αγοράζεται.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
1 & over 1,5
2.16
BET: 5 units
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
1.99
BET: 5 units
Μονό
17:15
Λαμία - Βόλος
G/G
2.19
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
2 & No Goal
2.18
BET: 5 units
Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός
2 & over 1,5
2.17
BET: 5 units
Μονό
17:00
ΟΦΗ - Άρης
G/G
1.95
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ιωνικός - ΑΕΚ
2 & over 1,5
1.93
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις