Ώρα τελικού…

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Επιλογές από τα Λιλ - Λιόν και Μετς - Λοριάν στην Ligue 1. Κρίνονται όλα στο Άμπου Ντάμπι.

Προγνωστικά στοιχήματος: Να σπάσει το ρόδι η Μετς

Προγνωστικά στοιχήματος και με Ligue 1 σήμερα, που και φέτος μας υπενθυμίζει πόσο απρόβλεπτη αυτή η λίγκα είναι, ενώ πλησιάζουμε σιγά σιγά στο μέσο της φετινής σεζόν. Ομάδες πεντάδας να «παλεύουν» στις μεσαίες θέσεις, ιστορικές ομάδες να κινδυνεύουν και μικρομεσαίες να διεκδικούν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτά είναι τα ωραία!

Στα δικά μας τώρα, δύο αναμετρήσεις της Ligue 1 θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ενώ έχουμε και το γκραν φινάλε στη Formula 1 με τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Ξεκινάμε λοιπόν νωρίς από το Λιλ – Λιόν και συνεχίζουμε με Μετς – Λοριάν και το γκραν πρι της Γιας Μαρίνα. Για πάμε…

Ο πρώτος λόγος στην γηπεδούχο

Σημαντικό παιχνίδι στο «Σεν Συμφοριέν» ανάμεσα σε Μετς και Λοριάν. Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι με 7 γκολ παθητικό, οι οποίοι αναζητούν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους (0-4-4). Εξίσου αρνητικές είναι και οι επιδόσεις της Λοριάν που έφτασε αισίως τις 6 σερί ήττες ενώ παραμένει χωρίς διπλό φέτος σε εννέα εξόδους (0-4-5).

Αμφότερες έχουν θέματα στην άμυνα, δέχονται εύκολα φάσεις και γκολ ενώ η Λοριάν βρίσκει γκολ με το σταγονόμετρο (μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία). Σε αυτό ευθύνεται τόσο η κακή φόρμα του επιθετικού Μοφί (μόλις 2 τέρματα ως τώρα) αλλά και η αποχώρηση του σημαντικού εξτρέμ Γουίσα που στην ουσία δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν το γεγονός ότι στα επτά από τα οκτώ εντός της Μετς και επτά στα εννέα εκτός της Λοριάν, είχε σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ από ημίχρονο.

Πλούσια σε γκολ τα μεταξύ τους στην έδρα της Μετς. Σε επτά παιχνίδια από το 2002 έως σήμερα έχουν σημειωθεί έξι over και έξι goal/goal.

Πιο πειστική η εικόνα της Μετς που διατηρεί καλύτερη επαφή με τα δίχτυα από τη Λοριάν. Εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και ο άσος σε τιμές άνω του 2,40 έχει σίγουρα αξία. Επιπλέον, θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Ντε Πρεβίλ που βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο ξεκούραστη η Λιόν

Αξία υπάρχει και στην κόντρα της Λιλ. Βρίσκεται μεν στην καλύτερη φάση της σεζόν καθώς είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία (5-3-0, με τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ligue 1 και Ευρώπη), ωστόσο «ζορίζεται» εσχάτως στην έδρα της (1-3-0 στα τέσσερα τελευταία, ακόμα και την Τρουά την κέρδισε δύσκολα με ανατροπή και αυτογκόλ στο 85’). Επιπλέον κουβαλά και έξτρα κόπωση σε σχέση με τη Λιόν καθώς είχε το ταξίδι στο Βόλφσμπουργκ όπου έπαιζε την πρόκρισή της στην φάση των «16», την ώρα που η Λιόν υποδεχόταν στο «Γκρουπάμα» (έκανε ευρύ rotation έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση) τη Ρέιντζερς.

Οι «λιονέ» έχουν αποδείξει φέτος ότι έχουν το εύκολο γκολ, αν προσέξουν και την άμυνά τους μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το «Πιέρ Μορουά». Θα πάμε με το συνδυαστικό Χ2 και goal/goal. Παράλληλα θα ποντάρουμε και στo over 11,5 φάουλ της Λιόν, η οποία αγγίζει τα 13 ανά αγώνα ως φιλοξενούμενη.

Το γκραν φινάλε

Έφτασε λοιπόν το γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, ο τελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν στη Formula 1. Ένας αγώνας που προμηνύεται συναρπαστικός με τους δύο διεκδικητές του τίτλου να είναι ισόβαθμοι. Όλα θα κριθούν στο ποιος θα καταφέρει να τερματίσει ψηλότερα. Αρχικό προβάδισμα απέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν με τη χθεσινή πολ ποζίσιον, με τον Λιούις Χάμιλτον να ξεκινά δεύτερος.

Το αρνητικό για τον Ολλανδό είναι ότι λόγω λάθους στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών, αναγκάστηκε να αλλάξει στρατηγική και να επιλέξει την μαλακή γόμα για την εκκίνηση του αγώνα (με αυτήν έκανε τον ταχύτερο γύρο του στο Q2). H μαλακή γόμα του δίνει σαφές πλεονέκτημα για την εκκίνηση, ωστόσο περιορίζει τις επιλογές όσον αφορά την στρατηγική αγώνα. Στοιχηματικά δεν θα μπλέξουμε με την μάχη των δύο, προτιμότερο να την απολαύσουμε (χωρίς δράματα ελπίζω) ως θεατές.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις, από την τέταρτη ο Πέρεζ, αμφότεροι εκκινούν με την μαλακή γόμα. Το να επικρατήσει στο μεταξύ τους head to head ο Μεξικανός αγγίζει τον διπλασιασμό, ενώ θα επιλέξουμε και να τερματίσει στη 10άδα ο Φερνάντο Αλόνσο που ξεκινά 11ος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
14:00
Λιλ - Λιόν
Χ2 & goal/goal
2.55
BET: 10 units
Ειδικό
14:00
Λιλ - Λιόν
Over 11,5 φάουλ Λιόν
2.00
BET: 10 units
Μονό
16:00
Μετς - Λοριάν
1
2.55
BET: 10 units
Σκόρερ
16:00
Μετς - Λοριάν
Γκολ Ντε Πρεβίλ
3.40
BET: 3 units
Grand Prix Άμπου Ντάμπι
15:00
Λάντο Νόρις vs Σέρχιο Πέρεζ H2H
Σέρχιο Πέρεζ
1.95
BET: 7 units
Grand Prix Άμπου Ντάμπι
15:00
Φερνάντο Αλόνσο τερματισμός στη 10άδα
Ναι
1.65
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις