Ευκαιριες σε La Liga και Βasketleague

προγνωστικά

Μετά τη νέα επιτυχία στη Superleague, ο MasterBetChef δίνει προγνωστικά για την La Liga, ρίχνοντας και μια ματιά στην ελληνική Basketleague.

Προγνωστικά από τη La Liga

Aγαπητοί φίλοι, η Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη στα προγνωστικά, κερδίζοντας την μεγάλη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας. Επί της ουσίας βέβαια αυτό το αποτέλεσμα μόνο έκπληξη δεν ήταν, για όποιον παρακολουθεί, έστω στοιχειωδώς, τη La Liga. Η Μπέτις παίζει μπαλάρα και πάει για μεγάλα πράγματα. Η είσοδος στην τετράδα φέτος είναι εφικτή, και αυτό αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική.

Μετά από μια μικρή κοιλιά που έκανε μέσα στο Δεκέμβριο, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ανέβασε πάλι στροφές και αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της, ενώ η Σοσιεδάδ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Έχει μόλις μια νίκη στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-2), με δύο συνεχόμενες ήττες. Ειδικά απέναντι στην Ρεάλ, ήταν παντελώς αναιμική.

Προγνωστικά και στη Basketleague

O Iωνικός είναι η μεγάλη μου συμπάθεια στη φετινή Basketleague. Μια ομάδα που σφύζει από νιάτα και ενέργεια. Χαίρομαι πραγματικά να βλέπω Έλληνες ταλαντούχους παίκτες όπως ο Γόντικας και ο Χουγκάζ, να πρωταγωνιστούν. Οι καλές τους εμφανίσεις μάλιστα, οδήγησαν αυτά τα παιδιά και στην Εθνική. Την μπακέτα στην επίθεση της ομάδας της Νίκαιας, την κρατάει πάντα ο εκπληκτικός Ζερμέν, ο οποίος στην μέρα του κυριολεκτικά δεν παίζεται, και είναι χάρμα οφθαλμού.

Το Περιστέρι δεν πάει καθόλου καλά, για αυτό και απολύθηκε ο κόουτς Μανωλόπουλος. Ο Μίλαν Τόμιτς ανέλαβε, άλλα προφανώς δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι για σήμερα. Τα προβλήματα είναι πολλά σε άμυνα και επίθεση. Με αυτά τα δεδομένα, οι τιμές μεγάλου outsider, που δίνονται στα προγνωστικά του αγώνα για τον Ιωνικό, είναι πιστεύω λανθασμένες.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Ρέαλ Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1
2.32
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 11.02
19:30
Ρέαλ Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1
2.32
20:00
Περιστέρι - Ιωνικός
2
4.75
BET: 7 units
Μονό
20:00
Περιστέρι - Ιωνικός
2
4.75
BET: 12 units
Ειδικό
20:00
Περιστέρι - Ιωνικός
1ος σκόρερ Ζερμέν
2.40
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις