NBA με combo και διπλασιασμούς

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά ΝΒΑ με combo επιλογές στις αναμετρήσεις Ατλάντα Χοκς - Μπρούκλιν Νετς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Ντιτρόιτ Πίστονς.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, κακή η χθεσινή μέρα με λίγα γκολ, ενώ η δυάδα δεν μας έδωσε ούτε την επιστροφή χρημάτων, αφού ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε αντίδραση με αποτέλεσμα το 1-0 από το 7′ να είναι και το τελικό σκορ. Λίγα πράγματα σήμερα στο ποδόσφαιρο, οπότε θα στραφούμε προς την πορτοκαλί θεά, και εννοείται με τα μεταμεσονύχτια ματς του NBA. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά NBA.

Επιστροφές στο Μπρούκλιν, δέκα οι συνεχόμενες ήττες για τους Πίστονς.

  • Πρώτο ματς για τα προγνωστικά NBA το πιο… καυτό παιχνίδι της ημέρας, Ατλάντα Χόκς – Μπρούκλιν Νετς. Οι «αετοί» μετά από 2 ήττες επέστρεψαν στις νίκες με 121-110 κόντρα στους Τίμπεργουλβς. Τρομερός για ένα ακόμα ματς ο Τράε Γιανγκ με 29 πόντους και 11 ασίστ, ενώ την έκπληξη την έκανε και ο Λουβαβού, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους με 7 εύστοχα τρίποντα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν από τους Ρόκετς με 10 πόντους διαφορά, με αποτέλεσμα να φανεί η απουσία του Ντουράντ, αλλά και του μεγαλόσωμου Άλντριτζ, οι οποίοι επιστρέφουν στην 5άδα και στα πλάνα του Στιβ Νας. Ο Ντουράντ μετράει 28.4 πόντους, ενώ ο Άλντριτζ μαζεύει σχεδόν 6 ριμπάουντ ανά ματς. Ποντάρουμε και στους δύο με ένα combo άνω του διπλασιασμού.

 

  • Επόμενο ματς Πέλικανς – Ντιτρόιτ Πίστονς, οι δύο ουραγοί από τις δύο περιφέρειες. Μπορεί να είναι τελευταία η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, αλλά διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως δεν της αξίζει αυτή η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Έχασε μετά από την διαδικασία της παράτασης με  114-120 κόντρα στους Νάγκετς. Τρομερός ο Βαλαντσιούνας για ένα ακόμα ματς, ο οποίος δοκιμάζει αρκετά σουτ από την περιφέρεια σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ έχει και 12 ριμπάουντ μ.ο. (4ος στο ΝΒΑ). Οι Πίστονς δεν δείχνουν κάτι καλό και για ακόμα ένα ματς έχασαν στις λεπτομέρειες. Μετρούν δέκα συνεχόμενες ήττες και νομίζω πως δύσκολα θα βρούνε νίκη απόψε, αφού ο Γκραντ είναι σχεδόν μόνος του, έχοντας μονάχα τον «Ρούκι» Κάνινχαμ. Με ακόμα ένα combo θα πάμε, με νίκη των γηπεδούχων και τα ριμπάουντ του Λιθουανού Βαλαντσιούνας.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
02:30
Ατλάντα Χοκς - Μπρούκλιν Νετς
Ντουράντ over 24.5 πόντους & Άλντριτζ over 4.5 ριμπάουντ
2.10
BET: 20 units
Combo
03:00
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Ντιτρόιτ Πίστονς
1 & Βαλαντσιούνας double - double
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις