Σηκώνει ποντάρισμα το 2.30

προγνωστικά

Συνέxεια στα πετυχημένα προγνωστικά για την Superleague, θέλει να δώσει ο MasterBetChef. Στο μενού και προγνωστικά για την επανέναρξη της Basketleague.

Αγαπητοί φίλοι ο ΠΑΣ Γιάννινα μας πλήρωσε πάλι στα προγνωστικά της προηγούμενης εβδομάδας. Η ομάδα του κ. Μεταξά έχει πλάνο, ικανότητες και μεγάλη αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας πλέον. Ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει από την αρχή της χρονιάς. Το πέτυχε δε αυτό, έχοντας τραυματίες τους δύο βασικούς της επιθετικούς. Άραγε τι θα μπορούσαν να κάνουν, ο Ολυμπιακός χωρίς Ελ Αραμπί-Τικίνιο ας πούμε, ή η ΑΕΚ δίχως Αραούχο-Τσούμπερ. Καταλαβαίνουμε  πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμα που πέτυχε ως τώρα η επαρχιακή ομάδα.

Μετά τις μεγάλες νίκες επί ΠΑΟΚ – Άρη – ΠΑΟ, που τους έχει από κάτω της στη βαθμολογία, δεν νομίζω ότι θα σταματήσει απέναντι στον Βόλο. Που διανύει μια προβληματική περίοδο, έχοντας απολύσει τον προπονητή του, λόγω ακριβώς των κακών εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα. Σταθερότατος στην άμυνα, αποτελεσματικός στην επίθεση  και 3ος στη βαθμολογία ο ΠΑΣ. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει ο 8ος Βόλος. Οπότε αυτό το 2.30 που πληρώνει ο άσος στα προγνωστικά, μπορεί να αποδειχτεί άλλο ένα μεγάλο δώρο.

Προγνωστικά και στη Basketleague

Όσοι ακολουθούν τη στήλη από την αρχή, σίγουρα θα θυμούνται το πάρτι που κάναμε πέρυσι στα παιχνίδια του Λαυρίου. Φέτος δεν είχε έρθει η ώρα να ασχοληθώ με την ομάδα του κ. Σερέλη, διότι δεν έκανε καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Άρχισε να ανεβαίνει όμως και η τελευταία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ήταν ελπιδοφόρα. Ο Προμηθέας, επίσης ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά, άλλα παρουσίασε βελτίωση. Δεν μου αρέσει όμως φέτος η ομάδα των Πατρών. Οι επιλογές στους ξένους, για πρώτη φορά δεν είναι οι ιδανικές. Λείπει ο ηγέτης στην περιφέρεια και ο σέντερ φόβητρο μέσα στο καλάθι. Απέναντι στην εντυπωσιακή Μπούντουσνοστ, φανήκαν όλες οι αδυναμίες. Ντέρμπι θα γίνει σήμερα, και οι αποδόσεις στα προγνωστικά, δίνουν περιθώρια να ποντάρουμε στο χάντικαπ του Λαυρίου.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:00
Προμηθέας - Λαύριο
2 (+6,5)
2.12
BET: 17 units
Μονό
17:00
Προμηθέας - Λαύριο
2
4.05
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 9.31
17:00
Προμηθέας - Λαύριο
2
4.05
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
1
2.30
BET: 3 units
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
1
2.30
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις