Ο Φρανκ έχει τον τρόπο…

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζητούμενο η επιστροφή στα τρίποντα για τη Λανς που αν παρουσιαστεί σοβαρή, δεν χάνει.

Στόχος η ουσία για τη Λανς

Με την αναμέτρηση Ναντ – Λανς ξεκινά η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γαλλία. Οριακό φαβορί οι φιλοξενούμενοι στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, οι οποίοι ωστόσο έχουν να γευτούν τη νίκη εδώ και ένα μήνα. Ανταγωνιστική εντός «Μποζουάρ» η Ναντ που έβγαλε και δύσκολο πρόγραμμα. Για πάμε…

Μπορεί να ήταν κατώτερη από τη Λοριάν και να γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο η Ναντ βρήκε δίχτυα στην πρώτη -και μοναδική- εύστοχη προσπάθειά της στο παιχνίδι και πήρε το διπλό στη Βρετάνη (0-1). Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-3). Έβγαλε βέβαια και δύσκολο πρόγραμμα με ταξίδια σε Λιλ, Παρίσι, Μονπελιέ ενώ υποδέχτηκε και τη Μαρσέιγ. «Σκληρό καρύδι» εντός «Μποζουάρ» η Ναντ, ηττήθηκε μόνο από Λυών, Νις και Μαρσέιγ που είναι άλλωστε ομάδες εκτός του βεληνεκούς της (4-1-3). Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι στα επτά από τα οκτώ φετινά στην έδρα της, είχε σημειωθεί τουλάχιστον ένα τέρμα από το ημίχρονο. Επιθετικά στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα κέφια των Σιμόν και Μπλα, οι οποίοι τελευταία έχουν «σιγήσει».

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Λανς απέναντι στην Παρί, μάλλον την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα (1-1 με την Παρί να ισοφαρίζει στο 92′). Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «λανσουά» (μετά τα 2-2 με Ανζέ και Κλερμόν) και τέταρτο χωρίς νίκη (0-3-1). Παραμένει βέβαια στα υψηλά στρώματα της Ligue 1 (5η θέση) και δείχνει ότι και φέτος θα παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν αλλάζει πάντως την αγωνιστική φιλοσοφία της, παίζει επιθετικά ανεξάρτητα από τον αντίπαλο (15 τελικές με Παρί) ενώ το 1-1 με τους Παριζιάνους ήταν το πρώτο under μετά από έξι συνεχόμενα over (τα πέντε από αυτά είχαν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα!). Σε φόρμα ο ηγετικός μέσος Φοφανά που κάνει τα πάντα στο γήπεδο (5 γκολ φέτος). Τραυματίστηκε εκ νέου ο Κακουτά ενώ παραμένει εκτός και ο Σαΐντ.

Αήττητος ο τεχνικός της Λανς Φρανκ Εζ απέναντι στη Ναντ. Τρεις φορές συναντήθηκαν την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1-1 και οι δύο) και τη Λανς να περνά με το εμφατικό 2-4 από το «Μποζουάρ» για το κύπελλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης η Στεφανί Φραπάρ, η οποία δείχνει μια «συμπάθεια» προς τις κίτρινες κάρτες (μετρά 4 ανά παιχνίδι στα οκτώ φετινά της).

Αναμφίβολα ανώτερη ομάδα η Λανς και τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ποιότητά της. Σπανίως «ντουμπλάρει» νίκες η Ναντ, μπορεί όμως να δυσκολέψει τον οποιονδήποτε στην έδρα της. Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της η Λανς, επομένως το να σκοράρει πρώτη και να μην ηττηθεί έχει αξία σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Επιπλέον θα πάμε σε ένα fun bet combo με κάρτες, γκολ ημιχρόνου και σκόρερ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Ναντ - Λανς
Λανς να σκοράρει το πρώτο γκολ & Χ2
2.30
BET: 10 units
Combo
22:00
Ναντ - Λανς
Over 0,5 ημίχ. & over 3,5 κάρτες & να σκοράρει Σοτοκά (Λανς)
6.20
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις