Super League: Previews και σημεία για την 13η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 13ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 13ης αγωνιστικής

Εδώ είμαστε φίλοι Κουβανέζοι, με το καθιερωμένο preview της Super League. Φινάλε στο πρώτο γύρο με την επερχόμενη 13η αγωνιστική, με αρκετό ενδιαφέρον στα παιχνίδια μας. Πάμε στο ψητό σιγά σιγά..

11/12 (17:15) Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Παναθηναϊκος: Καλύτερος της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά το γρήγορο γκολ κρίθηκε καθοριστικό. Σταθερά καλή μπάλα από τους πράσινους, που πάντως βρίσκονται εκτός 6αδας πλέον. Εκτός οι Πούγγουρας, Χουάνκαρ (αμυντικοί), λογικά επιστρέφουν οι Σένγκεφελντ (αμυντικός), Ιωαννίδης (επιθετικός), στο 50/50 ο Χατζηθεοδωρίδης (αμυντικός).

Ατρόμητος: Δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία με τον πλέον επιβλητικό τρόπο κόντρα στον Απόλλωνα. Δείχνει να «στρίβει» σιγά σιγά, ο σίγουρα ποιοτικός Ατρόμητος. Εκτός οι Κλωναρίδης (μεσοεπιθετικός), Κωτσόπουλος (επιθετικός), στο 50/50 ο Καρτάλης (μέσος).

Εκτίμηση:  Σίγουρα υπερέχουν οι πράσινοι τη φετινή σεζόν, αλλά το μομέντουμ του Ατρόμητου είναι ανασταλτικός παράγοντας. Σε καλό φεγγάρι οι Περιστεριώτες, δείχνουν να έχουν λύσει τουλάχιστον το  επιθετικό θέμα τους. Σταθερά παραγωγικός ο Παναθηναϊκός, το over σε τιμές αουτσάιντερ μπαίνει στις επιλογές μου. 

11/12 (17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ΝΠΣ 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κάνει πανικό τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ, με τελευταίο θύμα του τη Λαμία και συγκομιδή – ρεκόρ στα εκτός έδρας . Πλέον στη 4η θέση και οι βλέψεις για 6αδα δείχνουν πέρα για πέρα ρεαλιστικές. Σταθερά εκτός οι Οικονομόπουλος (αμυντικός), Κόντε (επιθετικός). Στο 50/50 ο Μιλιντσεάνου (επιθετικός).

Βόλος ΝΠΣ: Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες στο ίδιο διάστημα, για τους Βολιώτες. Φυσικά ο κόουτς Αμπασκάλ πλήρωσε το μάρμαρο με την αποπομπή του, με τον Μπράτσο (μέχρι πρότινος βοηθός) να αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία. Απόντες οι Πουρίτα (αμυντικός), Μπαριέντος (μέσος).

Εκτίμηση: Σε τρομερό μομέντουμ οι Ηπειρώτες και κυρίως με δυνατή ψυχολογία κλείνουν το πρώτο γύρο. Ο Βόλος σε μεταβατικό στάδιο πλέον, με κακή ψυχολογία και γενικά σε κακή φάση. Ξέρουμε τι μπορούμε να δούμε από τις δύο ομάδες, «δώρο» μοιάζει στα μάτια μου ο άσος σε τιμές αρκετά πάνω από το διπλασιασμό. 

11/12 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 

Αστέρας Τρίπολης: Δεν ήταν καλός κόντρα στον Άρη, αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τη νίκη, αυτή ήταν οι Θεσσαλονικείς, όπως και έγινε. Πάντως καταφέρνει να διατηρείτε σε απόσταση βολής ( -4 βαθμοί), από την εξάδα. Απών ο Σίτο (εξτρέμ), στο 50/50 οι Καπίγια, Σανταφέ (μέσοι).

ΑΕΚ: Προηγήθηκε νωρίς κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια επέλεξε έναν παθητικό ρόλο, που εν τέλει της βγήκε σε καλό. Σταθερά στον -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. με την ψαλίδα από τον 3ο ΠΑΟΚ να ανοίγει. Απών ο Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), επιστρέφει ο Βράνιες (αμυντικός).

Εκτίμηση: Σε καλό φεγγάρι οι κιτρινόμαυροι, φτιάχνουν ένα θετικό σερί και κυρίως ψυχολογία. Δεν πείθουν οι Αρκάδες κυρίως απέναντι στις «καλές« ομάδες της Super League. Δεν αποτελεί καμία τρελή ευκαιρία το διπλό της ΑΕΚ στο διπλασιασμό, αλλά γενικά αποτελεί μια τιμή value bet στα μάτια μου.

11/12 (19:30) Παναιτωλικός – Ιωνικός 

Παναιτωλικός: Επιστρέφει από το Βόλο με το δύο στα δύο για κύπελλο και πρωτάθλημα, κόντρα σε Νίκη και ΝΠΣ. Έδειξε καλό πρόσωπο, ξεκόλλησε από το πάτο της βαθμολογίας και το απουσιολόγιο αν και υφίσταται, αδειάζει. Εκτός οι Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας (μέσοι), Περέιρα (αμυντικός). Στο 50/50 ο Μάλης (αμυντικός).

Ιωνικός: Το σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έλαβε τέλος με τη τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δίκαιο αποτέλεσμα, με τον Ιωνικό να δίνει τέλος στο κακό σερί και κυρίως ανεβάζοντας τη ψυχολογία. Στο 50/50 η επιστροφή Τουράμ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σε καλό μομέντουμ έκαστες, με καλή ψυχολογία, σε ένα ματς που μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Δε μου γεμίζει το μάτι πάντως ο Παναιτωλικός για τόσο έντονη «φαβόρα», το DNB με στήριξη στον Ιωνικό με γεμίζει περισσότερο. 

12/12 (15:00) Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης: Δεν έπεισε κανέναν σε ακόμη μια αγωνιστική με την ήττα από τον Ατρόμητο να τον αφήνει ουραγό. Σε δύσκολη θέση ο Φέστα, που αντικειμενικά δεν βοηθάει τη κατάσταση σε ένα ήδη μέτριο ρόστερ. Απόντες οι Λισγάρας, Μπαξεβανίδης (αμυντικοί), στο 50/50 ο Ντομίνγκες (αμυντικός), λογικά δε θα προλάβει ο Τσιλούλης (εξτρέμ).

ΟΦΗ: Προηγήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, επέλεξε να μη κλειστεί σε κανένα σημείο του αγώνα, εν τέλει δίκαια ηττήθηκε από ένα ανώτερο αντίπαλο. Κρατάει θέση εντός εξάδας, κυρίως λόγω της εκτός έδρας συγκομιδής του. Απόντες οι Διαμαντής, Ουές (αμυντικοί), στο 50/50 οι Νέιρα (μέσος), Ντουρμισάι (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφει ο Πασαλίδης (αμυντικός).

Εκτίμηση: Περίμενα να δω φαβορί τον ΟΦΗ και να πράξω αναλόγως, αλλά είδα ένα ακατανόητα μοιρασμένο σετ. Τώρα ξέρουν κάτι που δε ξέρουμε οι μπουκ? Άγνωστο! Διπλό του αήττητου σε εκτός έδρας από το περασμένο Μάρτιο ΟΦΗ, κόντρα σε μία κακή κατά γενική ομολογία ομάδα, σε τιμές κοντά στο τριπλασιασμό το αγοράζω και ας μη βγει ποτέ. 

12/12 (17:15) ΠΑΟΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ: Σε τραγική κατάσταση ο δικέφαλος του Βορρά, συμπλήρωσε τρείς συνεχόμενες ήττες, με τα όνειρα τίτλου να λαμβάνουν πρόωρο τέλος Στραβό το κλίμα γενικότερα στους Θεσσαλονικείς, με τη Λίνκολν στη μέση και την ενδεχόμενη Ευρωπαϊκή συνέχεια τους. Απόντες οι Κρέσπο, Βιερίνια (αμυντικοί), στο 50/50 ο Μίτριτσα (εξτρέμ), επιστρέφει ο Ροντρίγκο (αμυντικός).

Λαμία: Συνεχίζει χωρίς νίκη εντός έδρας μετά και την ήττα από τον ΠΑΣ στο «ουδέτερο» Πανθεσσαλικό. Γυροφέρνει στις τελευταίες θέσεις, με την αδυναμία της στο να πάρει αποτελέσματα να μοιάζει αγιάτρευτη. Απόντες οι Τσανδάρης (μέσος), Μανούσος (μεσοεπιθετικός), στο 50/50 ο Καραμάνος (μεσοεπιθετικός).

Εκτίμηση: Παιχνίδι no bet από την αρχή ως το τέλος. Φυσικά καμία συζήτηση για άσο επιπέδου 1,20 με τον φετινό ΠΑΟΚ. Η λογική λέει πως δύσκολα δε θα κερδίσει τέταρτο σερί ο ΠΑΟΚ, αλλά η Λαμία είναι καλύτερη όταν παίζει εκτός. Δε ψάχνω ψύλλους στα άχυρα, ας πάει σβηστά μέχρι ημίχρονο να πληρωθούμε την ισοπαλία κοντά στο τριπλασιασμό, και ας πάει όπου θέλει. 

12/12 (19:30) Ολυμπιακός – Άρης 

Ολυμπιακός: Συνεχίζει αήττητος στη κορυφή, μετά και την επικράτηση στη Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Καλή εμφάνιση γενικότερα, αλλά βοήθησε ότι βρήκε μια ομάδα που δε κλείστηκε στο καβούκι της μετά το προβάδισμα που πήρε. Μεσολαβεί το παιχνίδι κόντρα στην Άντβερπ για το Europa League τη Πέμπτη. Λογικά χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με τους Βαλμπουενά (μέσος) και Καρμπόβνικ (αμυντικός) να επιστρέφουν.

Άρης: Δεν έθελξε κόντρα στον Αστέρα, αλλά πήρε ακόμη ένα τρίποντο, το τρίτο συνεχόμενο σε μια εβδομάδα, για πρωτάθλημα και κύπελλο. Πατάει εξάδα πλέον, με το κλίμα να έχει αντιστραφεί μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ. Απών ο Καμαρά (επιθετικός), στο 50/50 οι Κουέστα (τερματοφύλακας), Σούντγκρεν (αμυντικός). Επιστρέφει ο Εντάιγ (μέσος).

Εκτίμηση: Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League, με το σετ να είναι ιδιαίτερα ανοιχτό. Κουρασμένος ο Ολυμπιακός, με εμφανή προβλήματα στην άμυνα, εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα άσο στο 1.50. Ο Άρης είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα, το αμφίτερμα στο διπλασιασμό αποτελεί μια value επιλογή στα μάτια μου. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Over 2,5
2.36
BET: 5 units
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος ΝΠΣ
1
2.35
BET: 5 units
Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
2
2.05
BET: 5 units
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Ιωνικός
2 dnb
2.34
BET: 5 units
Μονό
15:00
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ
2
2.80
BET: 5 units
Μονό
17:15
ΠΑΟΚ - Λαμία
Χ ημίχρονο
2.80
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Άρης
Goal/goal
2.07
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις