ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Υπέρ... αδυνάτων ο Ρόνι, με «μπράβο» και αντιδράσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Υπέρ... αδυνάτων ο Ρόνι, με «μπράβο» και αντιδράσεις

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Υπέρ... αδυνάτων ο Ρόνι, με «μπράβο» και αντιδράσεις

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Υπέρ… αδυνάτων ο Ρόνι, με «μπράβο» και αντιδράσεις

Υπέρ... αδυνάτων ο Ρόνι, με «μπράβο» και αντιδράσεις

Το Scottish Open συνεχίζεται με ενδιαφέροντες αγώνες, όμως η «φωτιά» που άναψε από τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν, δεν λέει να σβήσει.

Ο Rocket έθεσε δημόσια τον προβληματισμό για ένα θέμα που έχει συζητηθεί κι άλλες φορές, ποτέ όμως τόσο σοβαρά. Τη μηδενική πληρωμή των παικτών που αποκλείονται από τον 1ο γύρο των τουρνουά.

Ο Ο’Σάλιβαν χαρακτήρισε άδικο αυτό που συμβαίνει, μια και ορισμένοι παίκτες δεν εξασφαλίζουν ούτε τα προς το ζην λόγω του σκληρού ανταγωνισμού. Πρότεινε μάλιστα στο World Snooke Tour να περικόψει τα χρηματικά έπαθλα των τροπαιούχων, ώστε οι χαμένοι του 1ου γύρου να καλύπτουν τουλάχιστον τα έξοδά τους.

Με τον γνωστό του τρόπο, επίσης, πρόσθεσε: «Πάντοτε λέω στους γονείς των νέων παιδιών, να μην τα αφήσουν να παίξουν σνούκερ. Και στα δικά μου παιδιά αυτό λέω. Το σνούκερ δεν είναι για εσάς», ενώ επανέλαβε ότι αν ήταν στο χέρι του, θα είχε γίνει πιλότος της Φόρμουλα 1 ή παίκτης του γκολφ.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τη συμπάθεια των παικτών που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Πολλοί έχουν αναφέρει τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, όμως οι φωνές δεν έχουν ίδια ισχύ με εκείνη του Ο’Σάλιβαν, ώστε να εισακουστούν από αυτούς που ορίζουν τις τύχες του σπορ.

Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που έγραψε στο Twitter ο Στίβεν Χόλγουορθ, με αφορμή τις δηλώσεις του Ο’Σάλιβαν. Πρόκειται για τον 26χρονο Άγγλο άσο, ο οποίος εργάζεται ως μπάρμαν για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Μάλιστα, είχε χρειαστεί να… πάρει ρεπό τον περασμένο Απρίλιο, για να παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Και ο κόσμος λέει “πήγαινε βρες δουλειά”. Λοιπόν, έχω δουλειά. Πρέπει να εργάζομαι 30 ώρες την εβδομάδα στο μπαρ, κάτι που ειλικρινά απεχθάνομαι, μόνο και μόνο για να μπορέσω να ζήσω και να καλύψω τα έξοδα που έχω παίζοντας σνούκερ. Γιατί, από τη στιγμή που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες σνούκερ στον κόσμο δεν έχουμε υποστήριξη;»

Υπέρ της πληρωμής των παικτών που αποκλείονται από τον 1ο γύρο τάχθηκαν ακόμα οι Μαρκ Γουίλιαμς (είχε τουιτάρει σχετικά και προ μηνός) και Τζο Πέρι. Κάποιοι άλλοι διαφώνησαν, όπως ο παλαίμαχος Ίαν ΜακΚάλοκ, ο οποίος αντέτεινε ότι «ποτέ η συμμετοχή στο επαγγελματικό Tour δεν είχε εγγυημένα έσοδα» και ότι «ο χώρος του επαγγελματικού αθλητισμού δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα». Προτάθηκε και μεσοβέζικη λύση από τον Τζαντ Τραμπ: Μείωση του αριθμού των επαγγελματιών σε 96, ώστε με τον προκριματικό γύρο για τους παίκτες των θέσεων 33-96 να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη για όλους.

Ο Τζον Χίγκινς, πάλι, στάθηκε στο δεύτερο σκέλος των δηλώσεων του Ο’Σάλιβαν. Αν και συμφώνησε με την ανάγκη να εισπράττουν χρήματα οι χαμένοι του 1ου γύρου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Rocket μίλησε απαξιωτικά για το σνούκερ. «Άκουσα τον Ρόνι και θα είμαι ειλικρινής. Θα πω ότι είναι τραγικό να λέει στα νέα παιδιά να μην ασχοληθούν με το σνούκερ. Είναι ντροπή να το λέει κάποιος που είναι τόσο καλός σ’ αυτό, θα ‘πρεπε να ‘ναι πιο προσεκτικός. Σκέφτηκα ότι αν, όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου άκουγε κάτι αντίστοιχο από τον Στιβ Ντέιβις ή τον Τζίμι Γουάιτ, δεν θα με βοηθούσε οικονομικά ώστε να ασχοληθώ με το παιχνίδι κι ας μου άρεσε».

Ο ντόρος συνεχίζεται, αν και ο Ο’Σάλιβαν απέφυγε να δώσει συνέχεια χθες, μετά τη νίκη του επί του Λιανγκ Γουενμπό (4-3). Απάντησε, μάλιστα, με ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο ότι «δεν είναι δική μου δουλειά». Προβληματίστηκε από την αντίδραση του Χίγκινς; Φαίνεται πιο πιθανό από το να του έκανε παρατήρηση κάποιος από το World Snooker Tour…

Το βέβαιο είναι ότι ο ντόρος που προκλήθηκε, έφτασε στα αυτιά που έπρεπε. Το θέμα είναι σοβαρό και αφορά τουλάχιστον τους μισούς παίκτες του Tour. Αν θα αλλάξει κάτι; Δύσκολα θα το μάθουμε πριν το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις