Βροχή τα γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν

Βροχή τα γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν

Με δύο combo τα σημερινά προγνωστικά, από Europa League και Conference League

Χαιρετώ, σήμερα θα ασχοληθώ με δύο προγνωστικά που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον το ένα από πλευράς Europa League και το άλλο από το Conference League.

 Προγνωστικά Europa League

Αφετηρία μας πρώτα, το ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ, εναντίον της Αϊντχόφεν, για την τελευταία και «καθοριστική» αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα της Ισπανίας υποδέχεται τους Ολλανδούς σε ένα «ντέρμπι» βαθμολογικού χαρακτήρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι με 8 βαθμούς κατέχουν την 2η θέση και οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 6 βαθμούς. Η Σοσιεδάδ προέρχεται από εντός έδρας ήττα, 0-2, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζοντας ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Οι Ισπανοί δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Νταβίντ Σίλβα, Νάτσο Μονρεάλ, Μικέλ Μερίνο και Κάρλος Φερνάντζεζ. Οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι στα τελευταία τους ματς, καθώς διατρέχουν σερί 5 νικών και μία ισοπαλία έχουν το «πρώτο λόγο» σήμερα για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Η αποστολή των Ολλανδών σήμερα θα είναι χωρίς την παρουσία του Έραν Ζαχαβί και του Μάριο Γκέτσε, όπου ταλαιπωρούνται και οι δύο από τραυματισμό. Θα επιλέξω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε combo με over 2,5 που πληρώνει στο 2.02 στο pame stoixima δεδομένου ότι το ματς έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον οι Ισπανοί θα κυνηγήσουν το γκολ για να μπουν σε τροχιά διεκδίκησης αλλά και οι ολλανδοί είναι απ’την φύση τους ομάδα με επιθετικές αρετές.

 Προγνωστικά Conference League

Κλείνοντας, θα ασχοληθούμε με το Ζόρια Λουχάνσκ – Μπόντο Γκλιμτ με τους φιλοξενούμενους να είναι πρωτοπόροι επάξια νικώντας την Ρόμα στο εντός έδρας της ματς με το εμφατικό 6-1. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά παρουσιάζονται δυνατά στα ματς τους. Οι Κροάτες έχουν 5 σερί εντός έδρας νίκες στα εγχώρια παιχνίδια και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στο παιχνίδι των Νορβηγών. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη σήμερα για να «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην Ρόμα. Πιστεύω ότι οι Νορβηγοί θα αρπάξουν την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και θα κάνουν την υπέρβαση για την επόμενη φάση. Διπλό με το combo over 1,5 που βρίσκεται στο 2.20 στο pame stoixima.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αϊντχόφεν
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 20 units
Μονό
19:45
Ζόρια - Μπόντο Γκλίμτ
2 & over 1,5
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις