Δυάδα κινήτρου με βάση τα στατιστικά

Σημεία Euroleague

Σημεία Euroleague. Ο Ολυμπιακός θέλει να εδραιωθεί στην τριάδα και η Μακάμπι στις θέσεις που οδηγούν στα Playoff. #Blaze

Σημεία Euroleague με βάση τα στατιστικά

Καλημέρα στο μπασκετικό κοινό και όχι μόνο. Η δυάδα της Τρίτης επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο και με σχετική άνεση. Θα συνεχίσω στο ίδιο μήκος κύματος με μοναδικό στόχο να επανέλθουμε σε θετικό πρόσημο. Ημέρα Euroleague σήμερα, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Βελιγράδι για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σημεία Euroleague με δυάδα στηριζόμενη στην φόρμα και τα στατιστικά.

Της επίθεσης τα παιδιά

Μετρώντας πλέον δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες ο Ολυμπιακός (9-4) βρίσκεται μόνος στην 3η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίχθηκαν στην επίθεσή τους παίρνοντας το ροζ φύλλο σε Μιλάνο και Καζάν. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, πετυχαίνοντας 81,17 πόντους μακριά από το ΣΕΦ. Είναι μάλιστα η μόνη ομάδα που πετυχαίνει περισσότερους από 80 πόντους εκτός έδρας. Αντίθετα, στο Βελιγράδι ο Ερυθρός (5-8) έχει την 2η χειρότερη επίθεση σκοράροντας μόλις 67,7 πόντους. Αμυντικά οι Σέρβοι είναι εξαιρετικοί στο γήπεδό τους, οδηγώντας το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ με αρκετό physical game.

Η στιγμή δείχνει ξεκάθαρα Ολυμπιακό, αλλά όποιος θεωρεί εύκολο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την πατάει. Ρωτήστε και την Ζενίτ που εμφανίστηκε σίγουρη για την νίκη και δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε 60 πόντους. Σημεία Euroleague χωρίς όμως να ποντάρω σε νικητή, μιας και το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο. Θα στηρίξω την φόρμα των Πειραιωτών που πλέον δείχνουν μεγάλη έφεση στην επίθεση τους. Ακόμα και στο Καζάν, που σούταραν με 24% στο τρίποντο πέτυχαν 77 πόντους στην κανονική διάρκεια.

Άλλη ομάδα εντός

Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, τρεις συνεχόμενες ήττες για την Μακάμπι (7-6). Όταν όμως αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ μεταμορφώνεται σε ένα εξαιρετικό σύνολο έχοντας μόλις 1 ήττα σε 6 παιχνίδια. Παράλληλα έχει την 3η καλύτερη επίθεση εντός έδρας σκοράροντας 79,1 πόντους. Υποδέχεται την Ούνιξ (7-6) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη ώστε να εδραιωθούν στις θέσεις των playoff. Οι Ρώσοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, κόντρα σε ομάδες με αρνητικό πρόσημο.

Ο Περάσοβιτς καλείται να διαχειριστεί καλύτερα τους παίχτες του. Απέναντι στον Ολυμπιακό, φάνηκε η ομάδα να μην έχει ξεκάθαρους ρόλους στις κρίσιμες επιθέσεις. Θα στηριχθώ στην «ομάδα του Λαού» που θέλει να επανέλθει στις νίκες. Στην έδρα της η Μακάμπι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και αυτό θα θελήσει να κάνει και σήμερα. Θεωρώ ότι το χάντικαπ δεν είναι απαγορευτικό για να το ποντάρω. Είναι στο χέρι της να πάρει μία νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων. Καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.67
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός Over 73,5
1.59
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ούνιξ Καζάν
1 (-3,5)
1.68
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις