Picks που φτάνουν μέχρι το 70.00!

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Η αγαπημένη όλων Euroleague μπαίνει στο μικροσκόπιο του Παναγιώτη Δογαντζή, με αποδόσεις που φτάνουν το 70.00!

Προγνωστικά μπάσκετ… μέχρι 70.00!

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ επιστρέφουμε στο κύριο μενού της εβδομάδας με την αγαπημένη μας Euroleague.

Ζενίτ vs Φενέρμπαχτσε

Πρώτος αγώνας για τη 14η αγωνιστική της Euroleague με τη Ζενίτ(8-5) να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε(4-9). Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει δύο σερί ήττες. Τελευταία ήταν στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα με 58-69. Ο Τζόρνταν Μίκι ήταν πρώτος της σκόρερ με 16 πόντους. Τη Δευτέρα, στα πλαίσια της VTB League, κέρδισε την Ενισέι με 89-66.
Από την άλλη, η Φενέρ, μετά από 4 σερί ήττες, κέρδισε εύκολα τη Μονακό με 96 -86. Ο Γιαν Βέσελι ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στo πλαίσιo της τούρκικης λίγκας διέλυσε την Αφιόν Μπελεντιγιέ με 100-51.
Εκτίμηση: Η Ζενίτ δεν πατάει καλά αυτή την περίοδο και σε αυτό φταίει η έλλειψη καθαρού άσσου (ποντάρουν πολλά στον τραυματία Ναπίερ). Από την άλλη, η Φενέρ πήρε νίκη ψυχολογίας απέναντι στη Μονακό. Εμείς θα πάμε με τη νίκη της Φενέρμπαχτσε (με χάντικαπ 9 πόντων) καθώς αν κερδίσει η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, δεν θα το κάνει με διψήφια διαφορά. Ακόμη θα πάρουμε και μία combo επιλογή. Ο Ντε Κολό να σκοράρει ένα τρίποντο και ο Ντουβερίογλου πάνω από 1,5 πόντο. Όσoν αφορά τον Ντουβερίογλου θεωρώ πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής λόγω του Αρτούρας Γκουντάιτις καθώς οι δύο τους μπορούν να αλληλοεξουδετερωθούν.

Ερυθρός Αστέρας vs Ολυμπιακός

Συνέχεια με την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα(5-8) με τον Ολυμπιακό(9-4). Η ομάδα από τη Σερβία, μετά την ήττα από την Ούνιξ, κέρδισε στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ με 69-58. Ο Ουόλτερς είχε γεμάτη εμφάνιση με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στα πλαίσια της Αδριατικής λίγκας κέρδισε εύκολα την Τσιμπόνα με 86-72.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό, χτίζοντας ένα μίνι σερί δύο νικών. Στο τελευταίο του παιχνίδι κέρδισε μέσα στο Καζάν την Ούνιξ με 87-84. Ο Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους.
Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικά διπλά. Ο Ολυμπιακός πλέον ξεκάθαρα λογίζεται ως ομάδα 8αδας. Όμως ο Ερυθρός Αστέρας στην έδρα του ανεβαίνει επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι με οριακό φαβορί τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πάμε σε 2 επιλογές. Η πρώτη είναι το εύρος πόντων νικητή από 1 έως 8 καθώς, όπως προανέφερα, βλέπω κλειστό παιχνίδι. Η άλλη είναι fun bet επιλογή. Ο Τόμας Ουόκαπ να σκοράρει 8 πόντους και να δώσει 8 ασίστ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ λόγω σωματοδομής ταιριάζει περισσότερο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς, αντέχει στο μπασκετικό ξύλο. Θα ξεκινήσει, όπως πάντα βασικός. Εμείς θέλουμε να κάνει το κάτι παραπάνω δημιουργικά. Η απόδοση… άκρως ελκυστική.

Μακάμπι vs Ούνιξ

Τελευταία αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι της Μακάμπι(7-6) με την Ούνιξ(7-6). Η Μακάμπι, αν και παίζει καλά, δεν παίρνει αποτελέσματα. Ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 72-70, χάρη σε buzzer beater του Γιαμπουσέλε. Ο Ουίλμπεκιν τράβηξε στο σκοράρισμα με 14 πόντους. Ακόμη ηττήθηκε και στο Ισραήλ από την Ιρόνι Νες Ζιόνα με 73-87.
Από την άλλη, η Ούνιξ μετά από 6 σερί νίκες ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 84-87. Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν πολύ καλός με 21 πόντους. Στα πλαίσια της VTB league κέρδισε εύκολα με 92-72 την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία.
Εκτίμηση: Αναμέτρηση με πρέπει για τη Μακάμπι έτσι ώστε να σταματήσει το κακό σερί που έχει. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο καυτό Γιαντ Ελιάου (τώρα ονομάζεται Μενόρα Μιβταχίμ), έχει μάθει να τιθασεύει ομάδες σαν την Ούνιξ. Η Ούνιξ βασίζεται πολύ στο γρήγορο μπάσκετ κάτι το οποίο δύσκολα θα πράξει στο Ισραήλ. Εμείς θα πάρουμε την καθαρή νίκη της Μακάμπι.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.07
19:00
Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε
2 (+9,5)
1.37
21:05
Μακάμπι - Ούνιξ
1
1.50
BET: 20 units
Combo
19:00
Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε
Ντε Κολό over 0,5 τρίποντο & Ντουβερίογλου over 1,5 πόντοι
1.95
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Εύρος διαφοράς Νικητή: 1-8 πόντοι
1.98
BET: 17 units
Fun bet
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Ουόκαπ over 7,5 πόντοι & over 7,5 ασίστ
70.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις