Μεταγραφές από Ισπανία

Euroleague Fantasy

To Euroleague Fantasy Challenge έφτασε στον 14ο γύρο και η ομάδα του Koubanezos είναι έτοιμη. Μία αλλαγή σε κάθε θέση αυτή τη βδομάδα.

Euroleague Fantasy… α λα Ισπανικά!

Η 13η αγωνιστική έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα για την ομάδα μας στο Euroleague Fantasy Challenge. Άνοδος στη γενική κατάταξη του παιχνιδιού, όμως στο πρωτάθλημα του Koubanezos.gr, πέσαμε στη 74η θέση. Πολύ καλή επιλογή ο Κλάιμπερν για τη θέση του αρχηγού, σταθερά αξιοπρεπής ο Μπλάζεβιτς, αρκετά καλοί Οκόμπο και Κανάαν, όμως Μέικον και Μέλι απογοήτευσαν. Απαραίτητες αλλαγές σε κάθε θέση, αλλά και στον πάγκο της ομάδας.

Μία αλλαγή σε κάθε θέση

Οι δύο από τους παίκτες που αποφασίσαμε να διώξουμε δεν έχουν πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρ τους φέτος. Ο Μίκι δεν πιάνει τα περσινά PIR και έχει μια δύσκολη αποστολή σε αυτή ην αγωνιστική απέναντι στους ψηλούς της Φενέρ. Ο Μέλι, ακόμα χειρότερα, δείχνει να μην μπορεί να καλύψει το κενό του Μήτογλου. Ο τρίτος που θα μας φύγει είναι ο Κανάαν, λόγω κυρίως του δύσκολου παιχνιδιού για την Ούνιξ στο Τελ Αβίβ.

Χρειαζόμαστε λοιπόν έναν παίκτη σε κάθε θέση και θα ψωνίσουμε από δύο ισπανικές ομάδες. Στα γκαρντ επιλέγουμε τον Λαπροβίτολα, ο οποίος αντικαθιστά επάξια τον Καλάθη με μ.ό. 20,5 βαθμούς στα τελευταία 3 παιχνίδια. Στα φόργουορντ θα επιλέξουμε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης, το Μίροτιτς. Ντέρμπι με τη Ρεάλ και ο σταρ της Μπάρτσα οφείλει να βγει μπροστά. Τέλος, στη θέση του σέντερ, ο Ένοχ είναι ίσως η πιο value επιλογή των τελευταίων αγωνιστικών με μ.ό. 23,84 βαθμούς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Γίνεται το βασικό μας πεντάρι σε ένα ματς που η Μπασκόνια μπορεί να χτυπήσει.

Προπονητής

Το hot όνομα της αγωνιστικής είναι σίγουρα ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας κόουτς είναι η φθηνότερη επιλογή, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα παιχνίδι στα μέτρα του απέναντι στην Άλμπα, το οποίο μπορεί να κερδίσει.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της 14ης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Μεταγραφές από Ισπανία

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις