Επιλογές από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια με επιλογές από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια με αναμετρήσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουμε σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Προμετέι vs Σάσαρι

Πέμπτη αγωνιστική για τον 1ο όμιλο του BCL και η Προμετέι (1-3) αντιμετωπίζει την Σάσαρι (1-3). Η ουκρανική ομάδα, την αγωνιστική που μας πέρασε, έχασε δύσκολα από την Τενερίφη με 78-80. Ο Βιάτσεσλαβ Πετρόφ ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους.
Από την άλλη, η Σάσαρι έβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ με 82-75. Ο Ελμάντας Μπέλζιους ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.
Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική. Στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε με το over 153,5 καθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ, κάτι που έδειξαν και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου όπου κέρδισε η Προμετέι με 87-79.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάκεν Μπέαρς vs Άβτοντορ

Πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου του Europe cup με τους Μπάκεν Μπέαρς να αντιμετωπίζουν την Άβτοντορ. Τελευταίο παιχνίδι για τη διοργάνωση ήταν η εκτός έδρας νίκη επί τη Τσμόκι Μινσκ με 93-80.  Προκρίθηκε ως δεύτερη από όμιλο με ομάδες όπως οι Μέρλινς και το Περιστέρι.
Η Άβτοντορ διέλυσε την Χαλίλ Γιλμπόα με 100-71. Προκρίθηκε ως πρώτη σε όμιλο με την ισχυρή Σαραγόσα και την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια.
Εκτίμηση: Τρομακτικά επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και πολύ λογικό το τόσο υψηλό line στα over/under πόντων αγώνα. Εμείς θα πάμε με το over 174,5 πόντων αγώνα.

Σλασκ vs Αμβούργο Τάουερς

Έκτη αγωνιστική για το Eurocup με τη Σλασκ (0-5) να υποδέχεται τους Τάουερς του Αμβούργου (1-4). Την αγωνιστική που μας πέρασε, η Σλασκ ηττήθηκε δύσκολα, στην παράταση, από την Τρέντο με 77-81. Ο Κερέμ Καντέρ ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.
Οι Τάουερς ηττήθηκαν εύκολα, εντός έδρας, από την Μετροπολιτάνς με 84-94. Ο συνήθης ύποπτος Κάλεμπ Χόμεσλι ήταν εξαιρετικός με 29 πόντους.
Εκτίμηση: Δύο ομάδες με ξεκάθαρα επιθετική λογική. Οριακό φαβορί η ομάδα του Αμβούργου. Εμείς θα πάμε με το over 84,5 πόντων της γερμανικής ομάδας.

Μέρλινς vs Ρέτζιο Εμίλια

Συνέχεια ξανά με το Europe cup αυτή τη φορά, με την αναμέτρηση των Μέρλινς με την Ρέτζιο Εμίλια. Η γερμανική ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο του Περιστερίου. Τελευταίο παιχνίδι κέρδισε την ομάδα των δυτικών προαστίων με 78-55.
Από την άλλη, η Ρέτζιο Εμίλια αν και ηττήθηκε δύσκολα από την Σαραγόσα με 77-82 , προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο της Χαλίλ Γιλμπόα και της Άβτοντορ.
Εκτίμηση: Ένα επίπεδο πάνω η γερμανική ομάδα και απορώ με τα σετ αποδόσεων που δίνονται. Η Ρέτζιο Εμίλια βασίζεται σε 7 παίκτες και θεωρώ πως θα «σκάσουν» στο Κράιλσχάιμ. Για όλα τα παραπάνω εμείς θα πάρουμε τον άσο της γερμανικής ομάδας.

Μπαϊρόιτ vs Λέιντεν

Τέλος στο Europe cup με την αναμέτρηση της Μπαϊρόιτ με την Λέιντεν. Η γερμανική ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη μετά τη νίκη με 97-78 επί των Λόντον Λάιονς.
Η Λέιντεν έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε ως δεύτερη από όμιλο με Μπαχτσεσεχίρ , Μόρναρ και Ηρακλή αφήνοντας έξω την ομάδα του Μαυροβουνίου.
Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπαϊρόιτ καθώς η Λέιντεν αναμένεται να είναι ο σάκος του μποξ στον συγκεκριμένο όμιλο. Εμείς θα πάμε με τη νίκη της γερμανικής ομάδας με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

Μετροπολιτάνς vs Παρτιζάν

Τελευταία αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι ο αγώνας της Μετροπολιτάνς (3-2) με την Παρτιζάν (4-1). Η γαλλική ομάδα έχει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία αναμέτρηση στα πλαίσια του Eurocup ήταν η νίκη επί των Τάουερς με 94-84. Ο Βινς Χάντερ ήταν εξαιρετικός με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Από την άλλη, η Παρτιζάν κέρδισε δύσκολα τη Λιετκαμπέλις με 84-77. Ο Ζακ Λεντέι με 19 πόντους και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικοί για τη σέρβικη ομάδα.
Εκτίμηση: Οριακό φαβορί η Παρτιζάν, αν και η γαλλική ομάδα δεν θα παρατήσει την αναμέτρηση. Εμείς θα πάμε σε μία καλοπληρωμένη επιλογή. Το over 150,5 πόντων αγώνα σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό μας κλείνει το μάτι καθώς η Μετροπολιτάνς δίνει τρελό ρυθμό στις αναμετρήσεις της.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.30
19:00
Προμετέι - Σάσαρι
Οver 153,5
1.42
19:30
Μπάκεν Μπέαρς - Άβτοντορ
Οver 174,5
1.62
BET: 10 units
Μονό
19:45
Σλασκ - Αμβούργο Τάουερς
Τάουερς over 84,5
1.95
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.89
20:00
Μέρλινς - Ρέτζιο Εμίλια
1
1.75
21:00
Μπαϊρόιτ - Λέιντεν
1 (-7,5)
1.65
BET: 25 units
Μονό
21:30
Μετροπολιτάνς - Παρτιζάν
Οver 150,5
1.90
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις