Στο Μιλάνο από 2.25 έως… 6.80

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην 6η και τελευταία στροφή του Champions League με αποδόσεις από 2.25 έως... 6.80 έχει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Πέρασε η δυάδα, με την Γουέστ Χαμ να κερδίζει στο ντέρμπι Λονδίνου και την Λεβερκούζεν να σκορπάει στους 7 «ανέμους» την Γκρόιτερ Φιρτ, όπως πολύ σωστά αποκάλεσα, τον «σάκο του μποξ» της φετινής Bundesliga. Απόψε τελευταία αγωνιστική στο Champions League και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απών. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Η Μίλαν υποδέχεται την αδιάφορη Λίβερπουλ σε ένα ματς πολύ κομβικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, αφού βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την Πόρτο και το εισιτήριο για τους «16». Επικράτησαν με σβηστές τις μηχανές της Σαλερνιτάνα με 2-0 και μαζί με την επιστροφή του Τομόρι και του Μανιάν μπορούν να κάνουν όνειρα. Από την άλλη, ο Κλοπ έφυγε από το Γούλβερχαμπτον, με το 0-1 να γίνεται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Με ροτέισον και αρκετές αλλαγές στο σχήμα του ο Γερμανός, αφού δεν θέλει να προσθέσει πονοκεφάλους με τραυματίες και να την πατήσει όπως πέρσι, μιας και αναμένεται μεγάλη χρονιά και στο Νησί, αλλά και στο Champions League . Το κίνητρο και η επιστροφή παικτών για τους «ροσονέρι» θα παίξει μεγάλο ρόλο και εννοείται πως η απουσία σχεδόν οχτώ βασικών της Λίβερπουλ μας οδηγούν στον άσο, αλλά για ασφάλεια θα πάρουμε το draw no bet.
  • Θα κλείσουμε τη δυάδα με το ΆγιαξΣπόρτινγκ, σε ένα ματς φαινομενικά αδιάφορο. Σίγουρα για το γόητρο του 6/6 και το μεγάλο χρηματικό ποσό νίκης, είναι αρκετά για τους Ολλανδούς. Περασμένοι και οι δύο στην επόμενη φάση, ίσως δούμε γκολ στο ματς, αφού δεν αναμένεται ροτέισον. Για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν παίκτες κλειδιά, όπως ο αρχηγός Κόατες και ο Καμπράλ. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους και στην ποιότητα τους, ελπίζοντας να μην μας απογοητεύσουν.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.25
22:00
Μίλαν - Λίβερπουλ
1 dnb
1.53
22:00
Άγιαξ - Σπόρτινγκ
1
1.47
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Λίβερπουλ
Ιμπραίμοβιτς γκολ με κεφαλιά
6.80
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις