Με φάουλ και γκολ στο 2.56

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε δυάδα απόδοσης 2.56 ποντάρει ο SuperMario από αναμετρήσεις του 4ου Ομίλου του Champions League.

Καλησπέρα κύριοι. Την Κυριακή είχαμε ένα πραγματικό 2/2 και η στήλη έγραψε το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος. Σήμερα, θα ασχοληθώ με μία δυάδα από το Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος με δυάδα του 2.56!

Προγνωστικά στοιχήματος με φάουλ ξεκινώντας λοιπόν από το παιχνίδι Ρεάλ ΜαδρίτηςΊντερ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την 1η θέση και παραχωρούν περίπου 10 φάουλ ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι παραχωρούν 12 φάουλ ανά ματς και βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία. Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ που σφυρίζει έχει ένα μέσο όρο λίγο πάνω από 24. Είναι ντέρμπι 1ης θέσης και δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνεται τόσο χαμηλά το όριο (21,5) στα φάουλ. Πάω με το over σε απόδοση 1.80.

Στον 4ο Όμιλο και πάλι συνεχίζουμε και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη Σέριφ Τίρασπολ. Παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, καθώς οι γηπεδούχοι θα βγουν τελευταίοι και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη θέση, συνεχίζοντας στο Europa League. Θα αγοράσω το over 2,5 ή goal/goal σε απόδοση 1.42, καθώς περιμένω παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.56
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ
Over 21,5 φάουλ
1.80
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Σέριφ Τίρασπολ
Goal/goal ή over 2,5
1.42
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις