Super League+ Premier League = 5.79!

Super League+ Premier League = 5.79!

Καλημέρα κύριοι και καλό… ΣΚ. Σήμερα θα ασχοληθώ με μία τριάδα… λογικής. Πρώτη στάση στο Αγρίνιο, και οι δύο ομάδες σωσμένες και άνετες, το μυαλό τους στις διακοπές που ακολουθούν και περιμένω επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Over 8,5 κόρνερ στο 1.73 καθώς το όριο φαντάζει χαμηλό.

Συνεχίζω με Super League και στο ματς μεταξύ Κούγια – Πανόπουλου. Θα γίνει μάχη, περιμένω κάρτες περιμένω πέναλτι περιμένω διαμαρτυρίες. Μπορεί η ΑΕΛ να είναι αδιάφορη αλλά με πρόεδρο τον Αλέξη Κούγια που του αρέσει η ίντριγκα και τα έχει και με τη Ξάνθη από παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων θα δώσει εντολή για παιχνίδι δίχως αύριο. Από την άλλη η Ξάνθη με την ήττα της από τον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε σε μπελάδες και παίζει όλη τη χρονιά. Το όριο των 8,5 κόρνερ βατό και αγοράζω το over 8,5.

Tέλος, στην Premier League στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Νόριτς και Μπέρνλι. Αδιάφορο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν σκληρά μαρκαρίσματα και αγοράζω το under 3,5 κίτρινες κάρτες στο 1.79.

Καλή τύχη και προσοχή στις… μπανανόφλουδες αυτό τον καιρό!

Τριάδα (απόδοσης, 5.79)

19:15 Παναιτωλικός – Βόλος: Over 8,5 κόρνερ (1.73)

19:15 AEΛ – Ξάνθη: Over 8,5 κόρνερ (1.87)

19:30 Νόριτς – Μπέρνλι: Under 3,5 κίτρινες κάρτες (1.79)

ΥΓ. Δε βλέπω ακόμα να έχει ανοίξει τελικές στην εστία στα ιταλικά ματς καθώς και κάποια ειδικά. Σε οτιδήποτε προκύψει θα επανέλθω στο κανάλι του telegram.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις